2777
2789
با تب سنج تب بر ک میدم قطع میشه بعد میره بالا

خوب همین که میاد پایین خوبه .  دقت کن سر ساعت و دقیق تب بر رو بده . این مدل که میگی بچه یه عفونتی داره بدنش ولی معمولا سه تا پنج روز طول میکشه تا علائم بعدی مشخص بشن که ببینی بچه چه عفونتی گرفته گوارشیه گلو و گوشه یا مثلا فامیلای سرخکه دونه میریزه مثل رزوئلا بالاخره باید یه علامتی بده تا معلوم بشه . توی این مدت فقط دقییییق تبشو چک کن . سر ساعت استامینوفن بده و کارای ساده لباسشو کم کن پاشویه کن دعای نور حضرت زهرا بخون به اب بهش بده بخوره . خلاصه کارای اینجوری . مواظب تبش باش تا پیدا شدن علامت بعدی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاشوییه میکنم نه نداره ولی میترسم عفونت کنه

نترس عزیزم

همیشه یادت باشه اولین چیز حفظ آرامشه

احتمالا از لثه و دندونش باشه

غذا میدی بهش؟ ممکنه چیز کوچیکی توو گلوش گیر کرده باشه؟ می دونی تل چیه؟ شاید تُل شده

اگه تل گیر خوب میشناسی ببر نگاه کنه

بچه یکی از اقوام همینجوری تب داشت که قطع نمیشد... توو گلوش یه تیکه پوست سیب که رنده کرده بود مونده بود...بچه ها توو این سن خوب نمیتونن بلع داشته باشن.

تموم میشه هر شبی...
نترس عزیزمهمیشه یادت باشه اولین چیز حفظ آرامشهاحتمالا از لثه و دندونش باشهغذا میدی بهش؟ ممکنه چیز کو ...

غذا میدم بش آره میدونم ولی باز آدم میترسه خدا کنه هز دندون باشه 

زن ممدم

فعلا فقط حواست بهش باشه تبش بالا نره ، اگه حنا داری حنا و سرکه سیب مخلوط کن بذار کف پاهاش چند دقیقه بعد بشور 

علتشم بالاخره مشخص میشه ،گاهی از دندونه ، یه موقع هم بچه دست یا وسیله آلوده می‌بره تو دهنش اینجوری مریض میشه پسر من چند بار اینجوری پیش اومده 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
دعا کنید زود خوب شه خسته شدم از همه چیز

به خاطر یه شب تب بچه خسته شدی از همه چیز؟؟؟؟؟

صبرت رو زیاد کن عزیزم...مادریا...انقد بچه دردسر داره این که چیزی نیست...عادیه

خوب میشه

تموم میشه هر شبی...
فعلا فقط حواست بهش باشه تبش بالا نره ، اگه حنا داری حنا و سرکه سیب مخلوط کن بذار کف پاهاش چند دقیقه ...

تعطیلات هم هست الان متخصص خوبی نیس ک آدم ببره حالا باید تادوشنبه منتظر بمونم

زن ممدم
نترس عزیزمهمیشه یادت باشه اولین چیز حفظ آرامشهاحتمالا از لثه و دندونش باشهغذا میدی بهش؟ ممکنه چیز کو ...

این کار خطرناکیه ، چند روز پیش یه بنده خدا می‌گفت بچشون مدام سرفه می‌کرده عکس از ریه اش گرفتن متوجه شدن همون تل گیر ک بردن نتونسته اون چیز رو از گلوش در بیاره رفته تو ریه و عفونت کرده و مجبور شدم بچه رو جراحی کنن 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
تعطیلات هم هست الان متخصص خوبی نیس ک آدم ببره حالا باید تادوشنبه منتظر بمونم

اون حنا و سرکه که گفتم خیلی خوبه ضرر هم نداره اگه در دسترسته استفاده کن تا کمتر تب کنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
به خاطر یه شب تب بچه خسته شدی از همه چیز؟؟؟؟؟صبرت رو زیاد کن عزیزم...مادریا...انقد بچه دردسر داره ای ...

نه  این  ک چیزی  نیس کلا از اول اذیت کشید بچم بخاطر اون نارس بدنیا اومد ۷۰ روز بستری بود 

زن ممدم
نه این ک چیزی نیس کلا از اول اذیت کشید بچم بخاطر اون نارس بدنیا اومد ۷۰ روز بستری بود

من هم شرایط مشابه شما دارم

می دونم سخته

پسرم ۳۴ هفته به دنیا اومد....عمل فتق کروم طفلک رو توو دو ماهگی...به مرز جنون رسیدم...الان هم وقت و بی وقت تب و سرفه و سرماخوردگی و....

۷ ماه و نیمشه...پوستم کنده

تموم میشه هر شبی...