2777
2789

بله 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بلخ

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلی خوبه راضیم  ازش خدا ازش راضی باشه🤗🤗🤗🤗🤗

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خودش به زبون بهم گفته ولی متاسفانه من آدم وابسته نیستم و نمیتونم باشم اخلاقم اینجوری و از بچگی مستقل ...

میفهمم منم از بچگی بخاطر موقعیت خانواده هی همین بوده ک زندگی من متعلق به منه ولی کتاب سیاسیت زنانه رو بخون، من از وقتی خوندم انجام دادم بخدا پارتنرم هربار میاد میگه تو رفتی پیش دعا نویس یکاری کردی من بش نگفتم ولی واقعیت همینه 😅😅بنظرم مطالعه کنین و تو زندگی انجام بدید

اگه دنبال شغلی هستی که دستت تو جیب خودت باشه پیام بده

ببین من ده ساله ازدواج کردم 

خیلی خیلی چیزایی دیدم به لطف اینکه در یک ساختمون بودیم با پدر و مادر همسرم که پوستم کلفت شده .

از من نوعی که گذشت اما تو اگه اول راهی نازک نارنجی باش ،سعی نکن غمت کمبودت دردت رو پنهان کنی چون کم کم از یاد میری ،یه روزی جا می‌زنی اما اون وقت دیگه نمیگن وای عزیزم میگن اینا فیلمه 🥲

میفهمم منم از بچگی بخاطر موقعیت خانواده هی همین بوده ک زندگی من متعلق به منه ولی کتاب سیاسیت زنانه ر ...

البته که الان بهتر شدم به خاطر جنگهایی که رخ داده بینمون

الحمدلله رب العالمین ...
ببین من ده ساله ازدواج کردم خیلی خیلی چیزایی دیدم به لطف اینکه در یک ساختمون بودیم با پدر و مادر همس ...

اره دقیقا افرین هرچقد نازک نارنجی و ناز ناز بها بیشتر میدن، بعدم جمله معروف زنی ک خرج داره ارج داره👌👑این واقعیتیه ک نباید ازش فرار کرد

البته که الان بهتر شدم به خاطر جنگهایی که رخ داده بینمون

اره بلاخره اول زندگی تا زن شوهر شبیه هم بشن دعوا زیاد هست ولی بهت قول میدم با انرژی زنانه ک بت گفتم میتونی خیلییی راحت شوهرتو بکشی سمت خودت و مطیع خودت کنی (البته بد نه ها خوب😁 جوری ک عاشقانه دوستت داشته باشه)