2777
2789
عنوان

چجوری حرفش رو به پسره بگه👊🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 21 پست
چجوری بهش بگه

بهش بگه :

ببخشید ولی من زندگی و انرژی و زمانی که دارم خیلی برام مهمه .

می‌خوام بدونم که ته این رابطه مثل بیشتر رابطه ها کات و... هست یا نه ازدواج و... 

اگه منو فقط بخاطر ی هم درد و خوشگذرونی میخوای متاسفم من نمیتونم خواسته است رو برآورده کنم وقت و زندگیم مهمتر از این حرفاست . اگر هم که نه پس بسم‌الله به صورت جدی موضوع رو به خانواده مطرح کنید و..

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

فکرام که یسریا برای هدفای زندگیمهیسریا خونوادگیهاما میخوام یچیزی رو بگم اینکه دیگه بچه نیستیم بخوایم ...

خیلی طولانیه... ++ 

ببین..بذار ی شب که مثلا صحبت میکنن به خصوص تایمی که ابراز علاقه میکنه پسره.. اینا رو بکشه وسط تو یه جمله بپرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه عزیز دلم خیلی ها بازیگر های خوبی هستند. من می‌شناسم کسی که هم خانواده ها در جریان بود هم پسر ...

خب پس با پرسیدن هم پسره میتونه دروغ بگه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پس خودشم فهمیده پسره هدفش ازدواج نیس بره بپرسه هم پسره نمیگه که میخوام بازیت بدم که میگه عاره من هدف ...

نمیدونم عزیزم

اینو میدونم که سر لجبازیای دو طرفه بوده 

ولی یه مشکلی پیش اومد پسره هزارتا قسم خورد که من هیچوقت پشتت رو خالی نمیکنم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
خب پس با پرسیدن هم پسره میتونه دروغ بگه

نه ازش دقیق زمان بخواد مثلا بعد شش ماه من با پدرت حرف میزنم نزد تمام 

زمان بزرگ ترین سرمایه هر آدمی 

و شانس یکبار زندگی تکرار نمیشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه ازش دقیق زمان بخواد مثلا بعد شش ماه من با پدرت حرف میزنم نزد تمام زمان بزرگ ترین سرمایه هر آدمی و ...

ممنونم عزیزم منم میگم همین رو بهش بگه که آخر این رابطه بنظرت به کجا میرسه

اگه اسمی از آینده آورد تایم مشخص کنن اگه نه تمومش کنه

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
ممنونم عزیزم منم میگم همین رو بهش بگه که آخر این رابطه بنظرت به کجا میرسهاگه اسمی از آینده آورد تایم ...

حرفت منطقی بهش بگو زمانش برای رابطه ایی که قرار سرانجام نداشته باشه هدر نده 

نمیگم بهش بگه سر شش ماه ماشین خونه بخره نه شرط و زمان باید کاملا اصولی و عقلانی باشه 

شبت بخیر 

امیدوارم دوست تون به حرف شما گوش بده 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر