2821
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست

رابطه ام با علی به کجا میرسه باهاش ازدواج می کنم

با با کی ازدواج می کنم چه زمانی؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

D بهم چه حسی داره؟

دو دله گاهی وقتا شک میکنه به این که دوست داره یانه 

پرنسسعلی های به ظاهر محترم نامزد دارم مزاحم نشید وگرنه پرپر میشید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃

من کی ازدواج میکنم

۲ سال دیگه یا دو ماهه دیگه 

پرنسسعلی های به ظاهر محترم نامزد دارم مزاحم نشید وگرنه پرپر میشید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃

میشه منم بگی توروخدا این پسره که توهتله ازمن خوشش میاد،فهمیداونی که پیام میده منم یا به مغزش نمیرسه ...

آره حسم میگه پسره خوشش میاد ازت 

نمیدونم حسم میگه شک داره بهت 

باهوشه خیلییی

عزیزم چه ماهی دنیا اومد ؟

یا بهاری یا تابستوننننن

نه متاسفانه ممنون از وقتی که گذاشتین

خواسش میکنم 😘

رابطه ام با علی به کجا میرسه باهاش ازدواج می کنمبا با کی ازدواج می کنم چه زمانی؟

حس میکنم علی دوست نداره

زمان ۲ سال و نیم دیگه با کسی که اول اسمش ب هست

سلام خانمی من کی حامله میشم

یکی دو هفته دیگه 

چراجواب پیاماروو نمیده مرسی ازت

نمیتونم جواب بدم فعلا میرم خونه جواب میدم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز