2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9840 بازدید | 255 پست
اتفاقا ببخشیدا من حس میکنم خود شما هم دانشجو دندان نیستی . آرزوش رو داشتی ولی نشدی احتمالا دانشجوی ی ...

😂🤣🙌🏻نامزدممم پرستار نیستاااا 

اتفاقا من از اوناش بودم.ک رفتم خارج کشور خوندم برگشتم یعنی بله ب آرزوم رسیدم خداروشکر 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اگ‌حقوق یک دندون پزشک که تازه فارغ التحصیل شده و طرحه سیصد میلیونه بگو دوباره کنکور بدم اسی

خیلی بستگی به همت و عرضه دندانپزشک داره ،من تو کلینیک دیدم بعضی دندانپزشکها که دو شیفت سر کار میان بیشتر از این هم دارن اما بعضیهاشون فقط هفته ای سه چهار روز میان و درآمدشون هم کمتره ،کلا به میزان تلاش و تایم کارشون مربوط میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂🤣🙌🏻نامزدممم پرستار نیستاااا اتفاقا من از اوناش بودم.ک رفتم خارج کشور خوندم برگشتم یعنی بله ب آر ...

چی بگم والا . پس برو لااقل یکم به علم و دانش بیشتر اضافه کن . 24 ساعت تمام تو نی نی سایتی که به همه ثابت کنی دانشجوی دندانی

چی بگم والا . پس برو لااقل یکم به علم و دانش بیشتر اضافه کن . 24 ساعت تمام تو نی نی سایتی که به همه ...

ثابت کن ک من دنبال اثبات خودم ب بقیه هستم 

اللن مشخص شد کی تو آرزو چیه 😂 آرزو ها و رویاهای خودتو ب بقیه نسبت میدی 

من حتی تو تاپیکاممم در مورد رشتم حرفی نزدم حالا شما میای میگی من اومدم ب بقیه بفهمونم باشه تو راس میگی🤣

ثابت کن ک من دنبال اثبات خودم ب بقیه هستم اللن مشخص شد کی تو آرزو چیه 😂 آرزو ها و رویاهای خودتو ب ب ...

توی همین تاپیک چندین بار تکرار کردی 

من مطمئنم رشته ت دندان نیست 

کشور دیگه هم نبودی 

دانشگاهت شهر دیگه بودی 

شایدم فوریت های پزشکی رشته ت باشه 

در هرصورت دلیلش فقط همینه ک هی دفاع میکنی ازین تاپیک 

خودتم صدددد در صد دروغ میگی 

اشکالی نداره 

گاهی بعضیا آرزوش رو دارن اینجوری خودشون ارضا میکنن

من حس میکنم دروغ نگفته منتها ممکنه کمی زیاده روی کرده در زمینه  درامدش    ... ضمنا   حقوق با درامد فرق داره            منم درامدم بالاست ولی اصلا به این معنی نیست که در رفاه باشم دقیقا به این علت که همسرم به هیچ وجه همراه و هم پا نیست و عملا فرسودگی و خستگی برام مونده     بعضا برا اینکه مورد قضاوت قرار نگیرم نمیگم         ولی جسارت و شجاعت اینو دارم اگر جایی مطرح کردم حتا به غلط نترسم                       خانم دکتر عزیز اگر این پیامو میبنی بدون اگر واقعا درامدت بالا هست  اول روی اعتمادبنفست کار کن دوم روی سواد مالیت    موفق باشی   از قضاوت نترس   اینم تجربه ای بود

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

توی همین تاپیک چندین بار تکرار کردی من مطمئنم رشته ت دندان نیست کشور دیگه هم نبودی دانشگاهت شهر دیگه ...

تموم شد ؟؟؟؟ الان روح شمام ارضا شد؟؟؟؟ بفرما حالا 

توی همین تاپیک چندین بار تکرار کردی من مطمئنم رشته ت دندان نیست کشور دیگه هم نبودی دانشگاهت شهر دیگه ...

عزیزم چرا باید دروغ بگه دانشجو دندونه!!!؟؟؟ فکر نمیکنم چیز غیر قابل باوری باشه ماها فقط از تفریح و خوشی هامون گذشتیم و بهش رسیدیم که اگه میدونستم واسه چی تلاش میکنم این کارو نمیکردم چیز شاخی هم نیست فقط از دور قشنگه من که خودم یکی دارم ازش زده میشم،بعدش آشفته بازاره ،واسه همه شده رویا!!!

عزیزم چرا باید دروغ بگه دانشجو دندونه!!!؟؟؟ فکر نمیکنم چیز غیر قابل باوری باشه ماها فقط از تفریح و خ ...

کم با استادای مریض باید سر کله بزنیم بایذ اینجام ثابت کنیم 

نمیدونم کجاش شاخ داره یکی رشتش دندون بآشه بیاد نی نی سایت

کم با استادای مریض باید سر کله بزنیم بایذ اینجام ثابت کنیم نمیدونم کجاش شاخ داره یکی رشتش دندون بآشه ...

واقعا استادهای ما که همش تحقیر میکنن و سرکوفت میزنن لعنتی ها،واقعا کاری کردن من یکی زده دارم میشم

دقیقا تاپیکاشون رو من خوندم و هیچ ناهنماهنگی نبود که میگن دروغ میگه،من حقوق دقیق دندونپزشکارو نمیدون ...

پاره وقتم کارکنه توکلینیک درامدش همینه حالا اگه ارایشگربود باتزریق ژل بوتاکس کارای زیبایی میکردباورمیکردن این چون درس خونده به درامدرسیده باورنمیکنن 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍