2777
2789
عنوان

خداییش من با این شوهر چیکار کنم 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 57 پست

چنان گفتی من با این شوهر چیکار کنم اومدم جرش بدم 

خیلی دوستت داره که اینقد نگرانته

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نمیتونی منکر شیک شدن چهره بشی با عمل بینی

شیک میشه ولی انقد که همه عمل کردن دیگه  چهره دماغ عمل کرده جذاب و دوست داشتنی نیس همه شبیه همن

به جای عمل دماغ به سری میتونی تزریق و اینا که کمدخطر تره انجام بدی اجزای صورتت هم متناسب بشه هم چهرت جذاب و خاص

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیک میشه ولی انقد که همه عمل کردن دیگه چهره دماغ عمل کرده جذاب و دوست داشتنی نیس همه شبیه همنبه جای ...

الان با هم قهر کردیم منم اومدم تو اتاق 

هیچ‌ جووووووره راضی نمیشه 

هیچ جورررررره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
الان با هم قهر کردیم منم اومدم تو اتاق هیچ‌ جووووووره راضی نمیشه هیچ جورررررره

بیخیالش شو بابا

اعتماد بنفس تو ببر بالا

مخالف عمل زیبایی نیستم ولی وقتی همسرت دوست داره باهمین قیافه خودتم سعی کن دوست داشته باشی قیافتو

درسته خیلی ها از زیر عمل سالم میان بیرون ولی آمار نارضایتی بعد عمل بالا هست... از عدم قرینگی و خوش فرم نبودن تا مشکلات تنفسی

شما فقط از بیرون دیدی قشنگیشو

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دماغت خیلی عجیب داره؟

عکسشو بذار😬

همسرت که خوبهشوهرخواهرم از ترس همین چیزایی نذاشت پسرش ختنه بشهبچه 11 ساله ختنه نشده

واا🤕🤕🤕😵‍💫😵‍💫😑😑

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من باهاش موافقم فقط،درصورتی با عمل موافقم که دیگه بینیت خیلی داغون باشع نشه نگات کرد

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

چندین سال نیگفتم ابرو تتو کنم.مبگفت همین که هستی دوست دارم.‌اقعا ابروهام کم پشت بود.تا اینکه تتو کردم.الان خودش هر هفته میره آرایشگاه ابرو مرتب میکنه.

یه خانومه عمل کرده بود تو ریکاوری بود 5ساعت و بهوش نمیومد،شوهره داشت ار استرس می مرد آنقدر ناراحت بود دلت واسش میسوخت،حالا نمیخوام بترسونمت منظورم اینه که شوهره دوسش داشت نگرانش بود بنظرم توام شوهرت چون دوست داره مخالفه

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

یه خانومه عمل کرده بود تو ریکاوری بود 5ساعت و بهوش نمیومد،شوهره داشت ار استرس می مرد آنقدر ناراحت بو ...

خب آخه باید چیکار کنم وقتی راضی نمیشه 🙄🙄

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️