2777
2789
عنوان

کاش یه شوخر داشتم الان 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 36 پست
۱9۶ ماشالله 😂بازو هم تا دلت بخوادبیا ببرش🎁

باشه خواهرشوهر عزیزم ما رفتیم😂😏

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

متن‌تاپیک با پروفت خیلی همخونی داره😂

اره😭😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم گیرت بیاد تاپیک میزنی شوهرم بداخلاق و بدبین هست کاشکی ازدواج نکرده بودم 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

باشه خواهرشوهر عزیزم ما رفتیم😂😏

به سلامت زن داداش😂

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

من داشتم خوشحال بودم جدا میشم الان بعد ۵ سال میگم کاش داشتم😅

هعیی🫠

شوهرم گیرت بیاد تاپیک میزنی شوهرم بداخلاق و بدبین هست کاشکی ازدواج نکرده بودم

نه دیگه خوبششش😂😭

نه دیگه خوبششش😂😭

ایشالا یه فول اپشن لاکچری گیرت بیاد

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

ای گفتی خواهر یه پسر عمو دارم کراشششش و فوق العاده هات😔😭 ولی سنش زیاد نیست ۲۴ سالشه اوفففففف

برا خودت برمیداریش یا میدیش به من؟😭😂

عزیزم این که کاش گفتن نداره. بیا با شوهر من برو. لازمشم ندارم. تا هر وقت بخوای بگرد برش گردون خونه

تو چقد خوبی که حاضری شوهرتو شریکی بدی بهم😂😭

برا خودت برمیداریش یا میدیش به من؟😭😂

هر چی تلاش میکنم و لاس میزنم نمیشه منو به چشم یه بچه میبینه😭😂😂😂 من ۱۶ اون ۲۴ 

بیا ببرش ولی اگه یه موقع پشیمون شدم زود بهم پسش بده باشه؟ 🥺

ستارم رفته کجای کهکشان؟

هر چی تلاش میکنم و لاس میزنم نمیشه منو به چشم یه بچه میبینه😭😂😂😂 من ۱۶ اون ۲۴ بیا ببرش ولی اگه یه ...

نه دیگه سنش به سن تو نمیخوره ولی به من میخوره نزدیکشم نیا از این لحظه مال منه 😏🔪