2777
2789
عنوان

بس کنید دیگه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 29 پست

ببین اینکه بگم بچمو دعوا نکنم بزارم هرکاری دلش میخواد بکن... نه اصلا قبول ندارم ولی من باید بچمو برای فردا آماده کنم کلاس هایی ک نزدیکش میکن به اهدافش بره باید لباس مناسب بپوش سفر باید بره بلاخره من وظیفم ک براش اینارو فراهم کنم در حد توانم و عرف جامعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن مواقفم ن مخالف اما خوب هرکس یه جنبه داره

من از اینستا سعی میکنم ایرادامو رفع کنم برا اجتماعی تربودن همین و اینکه اصلا پای صحبتای اینا نمیشینم چون ببین توزندگی همه خیانت میکنن همه مشکلات دارن همه درد ناراحتی بیپولی دارن و این خودمونیم ک انتخاب میکنیم مقایسه کنیم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
درسته ولی الان دیگه دعوا کردن باهاشون فایده ای نداره💔

میدونی چیه

آدمی که تو‌کودکی تحقیر شده یا هر چی

توبزرگسالی یه آدم عادی نیست

روانش آسیب دیده

خب همین باعث میشه دچار خشم یا ناراحتی و.... بشه

همین والدین بابت این رفتار آدمو سرزنش میکنن

برای همینه که این بچه ها با والدین شون دعوا دارن

چون والدین شون نمی پذیرن تقصیر خودشون بوده

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

ببین اینکه بگم بچمو دعوا نکنم بزارم هرکاری دلش میخواد بکن... نه اصلا قبول ندارم ولی من باید بچمو برا ...

بله وظیفه ما و اینکه باید درک فهم زندگیم یادشون بدیم هرکسی ب توانش واقعا مقایسه نکن بلکه تلاش کن اینده اب بساز ک تمام خواستهدهایی ک داشته براورد کنه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

جدا از بچه ها پدرمادرم مقصرن چرا بچه نباید توجامعه تو جمع تحقیر کرد نوع صحبت و عفت کلامی ک ایجاد میکنه بچه چجور بار بیاد با نوع عوطفش

آره دیگه یه چیزی یادگرفتن حالا میخوان همههههه بدبختی هاشون رو بندازن گردن بقیه

هر اتفاقی که براشون افتاده

هر تلخی و خشونتی که دیدن

هرچقدرم که زجر کشیدن

بازم خدا به ما اراده و عقل داده و میتونیم با تلاش زیاد خیلی از تلخی های زندگیمون رو کم کنیم

متاسفانه روانشناسی یکی دو دهه اخیر فقط جوامع رو گمراه کرده و یه مشکل به مشکلاتشون اضافه کرده

البته که خانواده هم باید روزی بخاطر کاهلی هاشون جواب پس بدن ولی تقصیر رو گردن دیگران انداختن دردی ازمو دوا نمیکنه

بله وظیفه ما و اینکه باید درک فهم زندگیم یادشون بدیم هرکسی ب توانش واقعا مقایسه نکن بلکه تلاش کن این ...

ببین پرم وضعش فوق‌العاده خوب بود یکی از مدیر های ارشد بود ولی همیشه نظرش این بود من جمع میکنم و بچه ها خودشون تلاش کنن به هدفشون برسن بدون ریالی هزینه الان چی شد ی مشت بچه بی سواد با کلی آرزو ک باید به گور ببریم

جدا از بچه ها پدرمادرم مقصرن چرا بچه نباید توجامعه تو جمع تحقیر کرد نوع صحبت و عفت کلامی ک ایجاد میک ...

من خودمم قربانیم ولی متاسفانه نمیشه به عقب برگشت و با دعوا و بحث درست کردن فقط به خودم آسیب بیشتری میزدم.

ببین پرم وضعش فوق‌العاده خوب بود یکی از مدیر های ارشد بود ولی همیشه نظرش این بود من جمع میکنم و بچه ...

حالا برعکس یه پدری تمام امکانات رو برای درس خوندن بچش فراهم میکنه. بچه وقتی بزرگ شد و به جایی نرسید میگه تقصیر تو بوده که نگذاشتی خودم تلاش و تجربه کنم. به خدا پدر مادر بودن هم کار سختیه.

من خودمم قربانیم ولی متاسفانه نمیشه به عقب برگشت و با دعوا و بحث درست کردن فقط به خودم آسیب بیشتری م ...

کلا همه قربانین چرا بخاطر نقص رفتار جوامع و نقص فرهنگ عفت کلام و اینکه مشکل از ریشس