یه سری نکات میگم شاید به دردتون امیدوارم کمک دهنتون باشه.
اول بگم که کبد چرب کلا علائمی نداره و روی افراد کمی به ندرت یه سری علائم مثل بی حالی خستگی مداوم و جاش زدن به جا میزاره ولی روی95درصد کاملا بدون علائم هست فقط گرید4روی فرد علائم میزاره که اونم اخرین مرحله از کبد چرب میشه که بیمار راهی برای درمان نداره.
من خودم قبلا کبد چرب گرید یک داشتم که با رعایت رژیم غذایی و ورزش برطرفش کردم اما خدمت شما باید بگم که کبد چرب گرید3یکم سخت تر درمان میشه اما خوشبختانه امکان درمان داره.
اینم بگم احتمال اینکه سونوگرافی پدرتون اشتباه باشه هست من یکی از رفیقام یک بار سونوگرافی کبد داد و یه ازمایشگاه گفتن بهش گرید یک و یه جا دیگه گفتن گرید دو هست برای همین رفت سی تی اسکن داد تا فهمید گرید یک هست اونم.
اگر دکتر تشخیص خوب نباشه سونوگرافی رو اشتباه مینویسه.
هیچی به اندازه سی تی اسکن دقیق نیست.
خب برم سر مسائلی که پدرتون باید رعایت کنه👇
اول اینکه یه تحرک روزانه داشته باشه چون ایشون مسلما سنشون بالاست نمیگم نرم دو بره یه ورزش عرق ریز بکنه اما حدقل یه تحرک ساده که حدقل40دیقه در روز باشه رو داشته باشه و اگر اضافه وزن داره برطرف کنه.
روغنش رو حتما زیتون کنید اصلا به هیچ وجه روغن حیوانی یا کارخونه ای یا هر نوع روغن دیگه به جز زیتون ندید بهش.
غذاهای چرب و روغنی و چاق کننده رو مدتی بهش کم بدید و غذاهای سالمو مثل ماهی مثل سینه مرغ سبزیجات حبوبات بدید بهش و سر هر وعده غذایی یک الی دو قاشق سرکه سیب رو درون یک لیوان اب ریخته و بدید بهش شک نکنید اگه این مسائلو رعایت کنه درمان میشه.
قند نزارید بخوره به هیچ وجه نهایتش با چایی بهش خرما خشک بدید به هیچ وجه شیرینی جات تا جایی که امکان داره نخوره.
قرص لیورگل هم هست قرص خوبیه میتونی با مشورت از یک پزشک عمومی استفاده کنه.