2777
2789
بیچاره بابام ده ساله نه فست فود خورده و نه نوشابهبرنجم به اندازه میخورهولی بعضی وقتا توی غذا خوردنش ...

نه عزیزم

ببرینش دکتر

شوهر من‌گرید ۳ بود

الحمدالله با رژیم و قرصی که دکتر داد خوب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام قبلا هم کبدش چرب بود ولی درمان شدالانم همینجوری با مامانم رفت سونوگرافی که فهمید گرید سه هستقب ...

یه سری نکات میگم شاید به دردتون امیدوارم کمک دهنتون باشه.

اول بگم که کبد چرب کلا علائمی نداره و روی افراد کمی به ندرت یه سری علائم مثل بی حالی خستگی مداوم و جاش زدن به جا میزاره ولی روی95درصد کاملا بدون علائم هست فقط گرید4روی فرد علائم میزاره که اونم اخرین مرحله از کبد چرب میشه که بیمار راهی برای درمان نداره.

من خودم قبلا کبد چرب گرید یک داشتم که با رعایت رژیم غذایی و ورزش برطرفش کردم اما خدمت شما باید بگم که کبد چرب گرید3یکم سخت تر درمان میشه اما خوشبختانه امکان درمان داره.

اینم بگم احتمال اینکه سونوگرافی پدرتون اشتباه باشه هست من یکی از رفیقام یک بار سونوگرافی کبد داد و یه ازمایشگاه گفتن بهش گرید یک و یه جا دیگه گفتن گرید دو هست برای همین رفت سی تی اسکن داد تا فهمید گرید یک هست اونم.

اگر دکتر تشخیص خوب نباشه سونوگرافی رو اشتباه مینویسه.

هیچی به اندازه سی تی اسکن دقیق نیست.

خب برم سر مسائلی که پدرتون باید رعایت کنه👇

اول اینکه یه تحرک روزانه داشته باشه چون ایشون مسلما سنشون بالاست نمیگم نرم دو بره یه ورزش عرق ریز بکنه اما حدقل یه تحرک ساده که حدقل40دیقه در روز باشه رو داشته باشه و اگر اضافه وزن داره برطرف کنه.

روغنش رو حتما زیتون کنید اصلا به هیچ وجه روغن حیوانی یا کارخونه ای یا هر نوع روغن دیگه به جز زیتون ندید بهش.

غذاهای چرب و روغنی و چاق کننده رو مدتی بهش کم بدید و غذاهای سالمو مثل ماهی مثل سینه مرغ سبزیجات حبوبات بدید بهش و سر هر وعده غذایی یک الی دو قاشق سرکه سیب رو درون یک لیوان اب ریخته و بدید بهش شک نکنید اگه این مسائلو رعایت کنه درمان میشه.

قند نزارید بخوره به هیچ وجه نهایتش با چایی بهش خرما خشک بدید به هیچ وجه شیرینی جات تا جایی که امکان داره نخوره.

قرص لیورگل هم هست قرص خوبیه میتونی با مشورت از یک پزشک عمومی استفاده کنه.

دکتر نمیرهمیشه لطفا بگید رژیمشون چی بودممنونم♥️

اون بالا اولین‌ کامنتمو‌گفتم گلم.رژیم‌ خاصی نبود

فست فود،غذای سرخ‌کردنی و‌چرب.

نوشیدنی‌گاز دار.نخورن

خوردن لیموترش ،کاهو.کلم.چای سبز

انشالله سلامتیشونو بدست‌بیارن

یه سری نکات میگم شاید به دردتون امیدوارم کمک دهنتون باشه.اول بگم که کبد چرب کلا علائمی نداره و روی ا ...

بخاطر کار سختش اصلا حاضر به پیاده روی و ورزش نمیشه

مدام از روغن زیتون استفاده میکنه حتی قبل از بیماریش

قرصم که نمیخوره

اما خودش سیر و لیمو ترش رو مخلوط کرده و هر روز ازون میخوره

دفعه پیش اون خوبش کرد اما اینو چند وقته مبخوره اثری نداشته

درکل ممنونم از راهنماییتون♥️

بخاطر کار سختش اصلا حاضر به پیاده روی و ورزش نمیشهمدام از روغن زیتون استفاده میکنه حتی قبل از بیماری ...

ببین کسایی که کبد چرب میگیرن معمولا به دلایل مختلفی بستگی داره مثلا افرادی به دلیل شکم داشتن دچارش میشن و عده ای به دلیل تحرک ندارن،عده ای به دلیل نداشتن برنامه غذایی سالم.و عده ای هم هست که ژنتیکی هست و به دلیل ژنتیک و ایراد در انزیم که با کمترین رعایت نکردنی دچار کبد چرب میشن.

من اون زمانی که درگیر این بیماری بودم راجبش زیاد خوندم و باید خدمتتون بگم بدون تحرک امکان از بین بردن این گرید نیست تحرک که نباشه متابولیسم بالا نمیره و نتیجه تجزیه چربی اتفاق نمیوفته.

لیمو درسته ترش هست اما قد بالایی داره اینو دکتر بهم گفت که من با تحقیق بیشتر متوجه شدم.

سیر و ابغوره و سرکه سیب بهترین ترکیبن.

قرص لیورگل که در دو دوز 70و140داره عرضه میشه خیلی مفیده برای درمان کبد چرب من یکیو میشناسم که گرید3داشت و با این قرص گریدش رو به دو رسوند.

در کل اگر هیچکدوم از اینا رعایت نکنه درمانش خیلی دشوار و فشرده خواهد بود و این گرید یکی از گریدهایی هست که اگر زودتر درمان نشه تبدیل به اخرین مرحله یعنی گرید4میشه به بهش میگن سیروز کبدی که متاسفانه دیگه راه درمانی تو سیروز کبدی نیست اکثر کسایی که به این مرحله میرسن نیاز به پیوند دارن.پس زودتر رعایتش کنید و توی مراحل درمان قرارش بدید اگر شده کارشو یه مدت زودتر تعطیل کنه و یه تایمی واسه تحرک در نظر بگیره