2789
عنوان

هجده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
همیشه یه تصور خیلی خوبی از ۱۸ سالگی داشتم ...

من ۱۸ سالگیم پر غمه

تا چند ماه دیگه تموم میشه

کلی میتونم بگم به اندازه ۱۸ سال ناراحت شدم، شکستم، حرص خوردم، اشک ریختم

ن به خاطر کنکور ، به خاطر زندگیم

کسیم درکم نکرد بغلم نکرد

آخ آخ چ روزایی رو ک میتونستم با خنده برم دانشگاه با ذوق به درسام گوش بدم با بغض میرفتم😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش ۱۹ سالگیم‌پر شادی باشه 

درست تربیت شده ها، در رنج اند ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم....من همیشه دوست داشتم بدونم ۱۸سالگی چی هست که همه میگن مثل دختر ۱۸ساله و ....اما اینقدر آدم ا ...

درسته ولی سال خیلی مهمه بعدش رسما وارد جوانی میشه ادم 

ولی تو ایران یهو از نوجوونی ادم پیر میشه 

من غلط بکنم 😭

عزیزدلم... چقدر دلم میخواد کسی بودم که بغلت کنم و بهت بگم نگران نباش عزیزم تو قرار نیست همه کار ها رو هندل کنی  تو هم ادمی... و سختی میکشی.

میگذره یکم دیگه تحمل کن 

من ۱۸ سالگیم پر غمهتا چند ماه دیگه تموم میشهکلی میتونم بگم به اندازه ۱۸ سال ناراحت شدم، شکستم، حرص خ ...

بیا بغلم غصه نخور🥲

ایشالا زودتر بگذره ولی با حال خوب، ۱۹ سالگیت اونقدر خوب باشه همه سختیاتو بشوره ببره 

پس کی قراره خوب شه همه چی 😭

هیچوقت خوب نمیشه هیچوقت امروز بدترین روز زندگی من بود هرچی بزرگتر میشم بدبختیا هم همراه خودم قد میکشن هعی

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بیا بغلم غصه نخور🥲 ایشالا زودتر بگذره ولی با حال خوب، ۱۹ سالگیت اونقدر خوب باشه همه سختیاتو بشوره ب ...

💔💔

کاش میتونستم

پارسال دانشگاه قبول شدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم اما فقط با بغض ب همکلاسیام نگاه میکردم میگفتم خدایا چرا من نمیتونم مثل اینا بخندم 

با زور درس میخوندم الانم حالم خیلی بده خیلی بد

همچی درس نیست گلم من الان دانشجو ام غصه عالم رو قلبمه طوری ک از الان پیشونیم خط برداشته همه هم مسخره ام میکنن حتی تو این سایت نمیدونن که این خط ها از درده ، خدا رو بابت حال دلت شاکر باش غصه دانشگاه رو نخور 

درست تربیت شده ها، در رنج اند ...

💔💔کاش میتونستمپارسال دانشگاه قبول شدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم اما فقط با بغض ب همکلاسیام نگاه میکر ...

عزیزم من فکر کردم کنکورین 

اره میدونم درد که فقط برای کنکوری نیست همه مون درد داریم 

من خودم امسال شب قبل یکی از امتحانام بقدری حالم بد شد انگار دنیا روسرم اوار شد ولی خدا دستمو گرفت امتحانمو خوب دادم منم چروکو میفهمم سیاهی زیر چشممو میبینم مسخره کردن همکلاسیامم شنیدم 

امیدوارم خدا به دلت ارامش بده همیشه لبات بخنده حالت خوب باشه 🥲

درسته ولی سال خیلی مهمه بعدش رسما وارد جوانی میشه ادم ولی تو ایران یهو از نوجوونی ادم پیر میشه

نه عزیزم

این جوری هم نیست

یکی دوسال بگذره خودت می‌بینی و متوجه میشی که دقیقا میخای چکار کنی و کم کم زندگی برات هدفمند میشه و لذت بخش

شما بگی پیری،،من چی بگم؟؟؟

نه عزیزماین جوری هم نیستیکی دوسال بگذره خودت می‌بینی و متوجه میشی که دقیقا میخای چکار کنی و کم کم زن ...

امیدوارم 

نه از لحاظ سن نه دلم انگار پیر شده دیگه شور و شوقی ندارم امیدی ندارم مثل افسرده هام