2777
2789
عنوان

چادری ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 42 پست

من عربی نگین دار میپوشم قدم بلنده قشنگه برام

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عربی جده دارم ولی همیشه لباس مشکی نمیپوشم 

کفش هم کتونی و کالج و..

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

عربی جده

بزار چند تا نکته بهت بگم🤗

اول اینکه چادری که میخری از جلو ۴ تا انگشت و از پشت ۲ تا انکشت از زمین فاصله داشته باشه ، که روی زمین نیفته ، چادر نباید خاکی بشه😊اینطوری بهترم هست

دوم اینکه اگه طرحدار میخری ، روسریت باید یه تک رنگ مثلا تمام رنگ آبی باشه ، طرحدار نمیشه

سوم اینکه وقتی رو شونت میخوره زیاد پف نداشته باشه ، چون خوب نمی ایسته

چهارم اینکه خیلیم استایل قشنک میشه باهاش زد😊

و پنجم بنظرمن کسی که چادر مپوشه ، آرایشم میکنه باید خیلی ملایم باشه 🌸🌸

امیدوارم به دردتون بخوره🤗🤍

واسه دیدن تو داره میره دلم...🤎تو یادم دادی عاشقیمو.. تورو تا ته خاطراتم کشیدم ..به زیبایی تو کسیو ندیدم🤎 عزیزدلم😔

عزیزم من ۲۳ سالگی چادری شدم

و نتیجه تحقیقات مفصل خودم رو میگم

فلسفه چادر و کلا حجاب پوشوندن زیبایی و زینت زن هست

و مثلا روسری های رنگی یا روسری و کیف ست

اینها خودش زینت هست و زیبایی زن رو اضافه میکنه جلو نامحرم و با فلسفه حجاب تناقض داره

یا مثلا چادر جلو باز ک گاهی باد میزنه باز میشه

یا چادرهای اندامی

اینا همه میشه جمع نقیضین و پارادوکس

ینی سختی حجاب و چادر رو ادم تحمل میکنه اما درواقع خلاف فلسفه ش داره عمل میکنه و در نتیجه حکم خدا اجرا نمیشه

حجاب یعنی پوشوندن مطلقا هرچیز از نامحرم ک زیبایی هست یا باعث زیبایی میشه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

چادر عربی بحرینی یا دانشجویی می‌پوشم 

عربی جده هم دارم نمیپوشم خیلی گشاده برام چون خیلی خیلی لاغرم بهم نمیاد 

کفش هم جاهای مهم کفشای اداری طبی می‌پوشم با مقنعه رنگی مثل اخبارگوها یا روسری های سنگین 

آرایش هم فقط ضد آفتاب و یه رژ خیلی کمرنگ که اگه کمخونی نداشتم همونم نمیزدم

عزیزم من ۲۳ سالگی چادری شدمو نتیجه تحقیقات مفصل خودم رو میگمفلسفه چادر و کلا حجاب پوشوندن زیبایی و ز ...

ممنون از نظر مفیدتون ببخشید شما حوزه علمیه میرین؟  

طلبه هستین ؟ امضاتونو دیدم برام سوال شد اگه حوزه میرین میتونم بپرسم شرایطش چطوریه واسه خواهرم میخوام امسال میخواد فارق التحصیل بشه و بره ثبت نام کنه ممنون میشم جواب بدین

عزیزم خداروشکر خیلی انتخاب درستی کردی ان شاءالله در این مسیر ثابت قدم باشید

چادر عربی بین دخترا بیشتر طرفدار داره حالا هم ساده هم سنگ کاری

بعد اینکه همه رنگ روسری میشه زیرش پوشید مشکلی نیس ولی اگه خودت مشکی دوست داری که هیچی

کفش من هم اسپرت دیدم هم خانومانه که میپوشن

نه ست بهر چرا جلب توجه کنه عزیزم خیلی قشنگن روسری و کیف ست اتفاقا شیک تر هم هست

آرایش هم والا در حد ریمل و ضدآفتاب و گاهی کرم میزنم کاهی رژگونه خیلی کمرنگ میزنم ولی رژ اصلا

یه موقع هم خط چشم میکشم🤭😜البته اگه مراسمی جشنی عروسی چیزی باشه

همه رنگ ها

آرایش ندارم

هر کفشی که راحتی

چادر عربی اصیل از بقیه خوشگل تره.

و رنگ های مختلف عبا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ممنون از نظر مفیدتون ببخشید شما حوزه علمیه میرین؟ طلبه هستین ؟ امضاتونو دیدم برام سوال شد اگه حوزه ...

حوزه رسمی هیچوقت نرفتم محیطش رو دوس نداشتم

حوزه آزاد مدتی رفتم

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)