2777
2789
فک کن سرود کشورت رو نخونیاین کلا با ایران مشکل داره نه صرفا حکومتتجزیه طلب

وقتی دوبار فیلمشو نگاه نکنن مردم آدم میشه خوبه با همین مردم معروف شد

ا

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی جتگ که اینقد از ایرانی ها مردن صدا از این بشر درنیومد الان به خاطر پدرزنش داره خودشو جرواجر میکن ...

کاش گمشه بره پیش فامیلای افغانیش ابروی هرچی کورده برده

البته از کسی که وسط جشنواره میگیره با زنش ماچ میکنن همو اونم از دهن دیگه توقع بیشتر این نمیره

هنربازیگری هم ک نداره به قول یکی از بچه ها ی معتاد دیگ واسه فیلمامون پیدامیکنیم

توی جتگ که اینقد از ایرانی ها مردن صدا از این بشر درنیومد الان به خاطر پدرزنش داره خودشو جرواجر میکن ...

اگه برن افغانستان دیگه نمیتونن اینجوری درامد داشته باشن 

مثلا زنش نهایتا یه فیلم بازی کرد شد بازیگر

یا اون خواهر زنش که مدله

خیلی رو مخ بود تو برای هموطن خودت دلت نمیسوزه که بخاطر احمق بازی این افغان ها شهید شدن چون حالا پدر ...

همه خرابکار ها هم افغان نبودن بهایی های کشور خودمون انگار بیشتر خیانت کردن مواظب باشیم اخراج افاغنه باعث تفرقه بین دو کشور نشه که این ازهمه بدتره

همه خرابکار ها هم افغان نبودن بهایی های کشور خودمون انگار بیشتر خیانت کردن مواظب باشیم اخراج افاغنه ...

تفرقه بین ما و افغانستان خیلی وقته هست عزیزم یادمون نره همین افغانستان آب رودو بست و مردم سیستان بلوچستان آب نداشتن

همه خرابکار ها هم افغان نبودن بهایی های کشور خودمون انگار بیشتر خیانت کردن مواظب باشیم اخراج افاغنه ...

بی چشم و رو بودن افغانیا از خیلی قبل تر ثابت شده مث انگل همه جا پخش شدن.بیشتر گرونیایی ک باهاش مواجهیم بخاطر حضور این انگلاست جمعیت رو بردن بالا مواد غذایی کم شده.