2777
2789
عنوان

مانتوووو

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واي چه با جزئيات😂 حالا منم بايد همينكارو بكنم از اين به بعد الان يعني لباس عيدت اماده اس؟

آره یه مانتو جلو بازه ولی بلند نیست خیلی.شکمم ندارم هنوز که نشه پوشیدش😁 کفشو کیفم دوماه پیش گرفتم تمام.

البته جای خاصیم نمیرم عیدا

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

من دو ساله که چند ماه زودتر می خرم. اولا قیمتها فوق العاده پایینتره و معمولا هم حراج می خوره تا جنس های پاییزی و زمستونی بیاد. ثانیا مدل ها متنوع تره. دم عید معمولا ویترین ها اصطلاحا لباس عیدین. یعنی همین مدل مونجوقی و مرواریدی. اگه مثل من سلیقه تون مانتوی این طوری نیست بهتره زمان های دیگه ای خرید کنید. ضمنا من برام مد سال مثل رنگ و جنس و اندازه مهم نیست.

آره منم دیروز رفتم اصلاااا قشنگ نبودن یکی دوتا اوناهم خیلیییی بلند بودن.مدل شهرزادی.گفتن امروز مدل جدید میارن قراره برم

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

وای نگین که دلم خونه مانتوهاهمه پولک پولکی.مرواریددوزی..خدای من اینادیگه چی هستن بلندوشلخته پلخته...براعیداینقدگشتم تایکیوپیداکردم فقط جهت اینکه داشته باشم وگرنه زیادقشنگ نیست ..اونم رنگی که من میخواستم نداشت به شاگردش گفت بره بیاره ازمغازه دوستش اونم رفت سایزخودم اوردگذاشت داخل پلاستیک حالااومدم خونه اون دزدگیره چیه همون که صدامیده نکندن ای خدااا

آره منم دیروز رفتم اصلاااا قشنگ نبودن یکی دوتا اوناهم خیلیییی بلند بودن.مدل شهرزادی.گفتن امروز مدل ج ...

امسال از هر ده نفر که ببینیم نه نفر مدل شهرزادی پوشیدن😂😂😂😉😉

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

مانتوهای بازاری همیشه شبیه هم و زشتن

من مانتو شلوار محل کار و جاهای رسمی اجبارا ازین اداری ها میپوشم

برای مهمونی و گردش و...از فروشگاه های سنتی معمولا مانتوهای کار دست میخرم و کارای سنتی و تک

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)