2777
2789
عنوان

اگه روانتون سالمه قدر بدونید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بعد شیش ماه خوب شدم فقط باید مرتب بخوری و یه روان پزشک خوب بری

عزیزم داروهای شیمیایی طبع سرد دارن برای همین اینقدر طول کشیده تا خوب بشی و مطمئن باش اونم در اثر تلقینه

به جاش غذاهای گرم و تر امتحان کنید و شربت یا قرص آنتی سودا بخورید

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
عزیزم خیلی از مشکلات روانی ریشه در مشکلات جسمی داره ... باید کامل جسمت رو درمان کنی اگه چیزی باقی مو ...

بعید می‌دونم ربطی داشته باشه 

خدایا شکرت بابت تموم وقتایی که صدام در نیومد اما تو شنیدی❄️🫠

من نشخوار فکری شدید داشتم ی خورده بهتر شده ولی هنوزم مغزمو داره میخوره 

هر جا میرم میگم نکنه فلانی همچین فکری بکنه نکنه فلان بشه ... یعنی نابود شدم اصلا ی فکرای عجیبی میاد تو ذهنت مغزتو میخوره 

قرص های ضد افسردگی هم خوردم همش خواب بودم قطع کردم دیگ میخوام نماز شب شروع کنم خدا خودش کمکم کنه 🥲

خانم دکتر اینده👩🎓

عزیزم داروهای شیمیایی طبع سرد دارن برای همین اینقدر طول کشیده تا خوب بشی و مطمئن باش اونم در اثر تلق ...

من اصلا اینا رو قبول ندارم 

خود دکتر هم گفت ۳ تا ۶ ماه طول میکشه تا خوب بشی دقیقا هم شد

تلقین نیست مگه میشه ۶ سال یکی خوب نشه من شبا خواب نداشتم تا ۳ روز هم بیدار می موندم ولی خدا رو شکر با دارو خوب شدم از همون روزای اول خوابم اوگی شد

من قرص نخورما 

یه روانی تمام عیارم 

عصبانیت شدید دارم و افسردگی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1