2777
2789
عنوان

یکباربرای همیشه ❌❌اتباع غیرقانونی باید برن حتی اگه بد نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 29 پست

پیج منوتو نوشته بود این کار رو متوقف کنین دیگه اینقدر زورم داد

چرا اخهههههه

بابا شما کشور خوب زندگی میکنین با پول زیاد مهاجرت هم کردین چکار تون به ما زر می‌زنین اه

دستشون رو شده معلومه داره به ضررشون مبشه

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افغانیا برید کشورتونو بسازید، برید چون تو طالبان کنید دیگه، تا کی میخواهید بدبخت باشید؟ برید بسازیذ ...

بعد از رفتم افغانیا باید کمپین بازگشت ایرانیا هم بزنیم

چه معنی داره ادم از کشورش بره؟ همه باید برگردن به وطن و بسازن

دلیل نمیشه چون اوضاع خرابه سریع برید یه کشور دیگه

برگردید و بسازید

از فلسطینیا یاد بگیرید، اینا سالیان سال وفادارن و موندن توی کشورشون و میخوان بیگانه ها رو خارح کنن و کشورشونو بسازنن، حتی زیر موشک✊🏼❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دارن میرن

برا اومدن ما کاره ایی نبودیم الآنم برا رفتن هیچ کاره 

فقط داریم فحش می‌دیم به هم تاثیر هم ندارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دیشب یکی زر زر میکرد ک اینا مهجرت نیستن پناهنده ن😑😑

پناهنده باید تو کمپ باشه ن وسط مردم تو شهر و مترو و مدرسه و فلان 

پناهنده جنگ تموم بشه برمیگرده کشورش نه ک توله پس بندازه 

اینا ن مهاجرن نه پناهنده .اینا مهاجم هستن

امضامم بخونید

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

پیج منوتو نوشته بود این کار رو متوقف کنین دیگه اینقدر زورم دادچرا اخههههههبابا شما کشور خوب زندگی می ...

چون جاسوس ها برن و کشور امن کار کاسبی اونا به هم میخوره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط غیرقانونی

قانونیا برا ما قابل احترامن و توهین بهشون فقط و فقط نشونه بی شعوری و ذات کثیف بعضیاس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بعد از رفتم افغانیا باید کمپین بازگشت ایرانیا هم بزنیمچه معنی داره ادم از کشورش بره؟ همه باید برگردن ...

ببین تو ایران واقعا جای پیشرفت نیس

اتفاقا باید بزن پیشرفت کنن ولی بعد بیان ایران بسازن

چون اگه ایران بمونن پیشرفتی حاصل نمیشه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
حتی بعضی از قانونی ها فکر کردین جه جوری قانونی شدن ؟ یه مدت به هرکی از این افغان ها که یه پولی میداد ...

قرار اونا رو هم بعد اتمام تاریخ موندنشون تمدید نکنن

بعد از رفتم افغانیا باید کمپین بازگشت ایرانیا هم بزنیمچه معنی داره ادم از کشورش بره؟ همه باید برگردن ...

ایرانیا گند نزدن تو کشور های دیگه از خداشونه برو شرکت هارو ببین اکثرا ایرانن مارو با این بی غیرت های افغانی مقایسه میکنی التماس تفکر 

خودشناسی DNA plus