2777
2789
عنوان

پارتنر سرباز و بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 56 پست
سربازی از لحاظ روح و روان خیلی مزخرفهبرادرهای منم اخلاقشون تغیر کرده بود خیلی عصبی و منزوی شده بودن

دقیقا اینم منزوی شده قبلا بیشتر باهام وقت میگذروند میومد گهگاهی سر میزد اخه شهر دیگست الان به زور یه پیام میده

اصلا همش میگه حوصله ندارم حوصله بحث ندارم خستم خوابم میاد قبلا ذوق داشت شاد بود همش حالمو میپرسید الان اصلا

عاشقم❤️

اخه اصلا درد دلم نمیکنه باهام ارومش کنم بدتر دور میگیرهخب مقصر منم مگه کار میکنه برا من مگه کار میکن ...

قرارا نیست حتما کار کنه یا برا شما کار کنه رابطه ی چیز دو طرفه اس گاهی طرف ذهنی خسته اس 

و پسزا کمتر اهل درد و دلن بیشتر نیاز دارن بدون گفتن مشکل درک بشن و واقعا مثل خودمون دخترا پیچیده نیستن راحت میشه فهمید چشونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با شوهرم از اول سربازیش آشنا شدم خیلی رو مخی دارن اذیت میشن کار میکشن ازشون تا تایم اداری تموم شه ...

جدا از همه اینا 

از لحاظ روانی تخریب شون میکنن

برادرم بندرعباس خدمت میکرد 

وقتی بعد ۶ ماه اومد مرخصی بدون اغراق شبیه قحطی زده ها شده بود یه آدم با استخون و روکش پوست 

سربازی رو اجبار کردن بدون داشتن شرایط مناسب 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

جدا از همه اینا از لحاظ روانی تخریب شون میکننبرادرم بندرعباس خدمت میکرد وقتی بعد ۶ ماه اومد مرخصی بد ...

آره دقیقا ی کم غرورشونو میشکنن غذاهاشونم بد مزه و کمه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

دقیقا اینم منزوی شده قبلا بیشتر باهام وقت میگذروند میومد گهگاهی سر میزد اخه شهر دیگست الان به زور یه ...

بهش حق بده 

شرایط روحی و جسمی سختی دارن 

پنج تا برادر دارم 

هر پنج تا زمان سربازی عصبی و پرخاشگر بودن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

طبیعیه بهشون حق بده سخته براشون من اکسم سرباز بود همش دعوا داشتیم سر اینک نیست بعدم چقد اعصاب خوردیش ...

دقیقا بعد من خودمم عصبی شدم هیچوقت بهم بی احترامی نمی‌کردیم انقدر عصبیم کرده یکبار بهش گفتم کاش هیچوقت نمیومدی تو زندگیم انقدر بد بیراه بهش میگم بازم خیلی وقتا چیزی نمیگه یا اکثرا اصلا نمیخونه پیامامو

می‌دونه دلی نمیگم

جفتمون عصبی شدیم همش کارمون دعواس طوری که بهش میگم گمشو برو همون پادگانت میای مرخصی فقط اعصابمو بهم میریزی 

عاشقم❤️

اتفاقا خیلیاشون توی این مدت همش ترس از دست دادن پارتنرشونو دارن و بیشتر وابستش میشن به نظرم خوب تحقی ...

چجور تحقیق کنم بعضیا اینجورن بیشتر نیاز به محبت دارن بعضیام عصبی میشن بدتر فاصله میگیرن چند ماهم هست ندیدیم همو همین خودش مهم ترین دلیل دعواهامونه

بیاد پیشم مطمئنم همه چیز بهتر میشه اما نمدونم چیکار کنم راضی شه همش میگه فعلا درگیر کارم

عاشقم❤️

من با شوهرم از اول سربازیش آشنا شدم خیلی رو مخی دارن اذیت میشن کار میکشن ازشون تا تایم اداری تموم شه ...

خیلی عصبیم کرده انقد اذیت شدم سر سربازی رفتنش گفتم کارت پایان خدمتت حق منه

عاشقم❤️

قرارا نیست حتما کار کنه یا برا شما کار کنه رابطه ی چیز دو طرفه اس گاهی طرف ذهنی خسته اس و پسزا کمتر ...

اخه میگی چیکار کنم عزیرم یعنی چیزی بهش نگم که کل روز نیست؟ چیزی نگم که شیش ماهه نیومد سه ساعت راهو ببینتم اخه منم دل دارم یکسال و نیم دیگه سربازه من تو همین چند ماه کلی اذیت شدم تا یکسال دیگه اگع نیومد پیشم چیکار کنم

بخدا عکساشو بوس میکنم از دلتنگیش دور از جون انگار مرده

منو به جنون کشونده من خیلی تازه صبورم

چیکار کنم همین ک کنارشم بهش محبت میکنم مهم ترین چیزه

ولی اون اصلا بهم اهمیت نمیده

عاشقم❤️