2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست
منم در همین حد بود خیلی راحت سقط شد

اره اینقدر از سقط بد شنیدم ترس ورم داشته نکنه اصلا دفع نشده

اخه سونو واژینال که انجام دادم گفت جنین نیست فقط کیسه زرده مونده که تا شب دفع میشه

خدایا خودت مواظبش باش
اره واسم سونو نوشته گفتم خونریزیم کم بشه میرم دکترمم مرکز استانه نمیتونم هی برم و بیام  نگران ...

نه نگران نباش تو هفته شش چون مونده بوده کوچیک بوده با لخته دفع شده ، اصولا جنینی که قلبش نزنه به صورت کامل دفع میشه ، اگه درد غیر عادی داشتی برو دکتر وگرنه خونریزیت تموم شد سونو بده خیالت راحت شه قرصا رو هم سر وقت بخور عفونت نگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته شش بودم جنین مرده بود بردنم اتاق عمل خیلی سخت گذشت

منم اینارو شنیدم که نگرانم کرده

من قبلش که برم سونو خونریزی داشتم و لخته دفع میکردم کمر درد داشتم

خدایا خودت مواظبش باش
منم اینارو شنیدم که نگرانم کرده من قبلش که برم سونو خونریزی داشتم و لخته دفع میکردم کمر درد داشتم

من هیچ نوع علامتی نداشتم.یه سنو داشتم که گفتن جنین مرده.و سریع باید سقط بشه.که اتاق عمل و بیهوشی.یعنی بعد از به هوش اومدنم درد داشتم شدید.مردم و زنده شده .

من هیچ نوع علامتی نداشتم.یه سنو داشتم که گفتن جنین مرده.و سریع باید سقط بشه.که اتاق عمل و بیهوشی.یعن ...

شما کورتاژ شدین

بعدش باردار شدین ؟😔

خدایا خودت مواظبش باش