2777
2789
عنوان

برای بو ندادن تو گرما چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا خب همون  شستشو  بیشتر  دوس دارم  اخه وقتی بوی عطر قاطی  بوی عرق میشه 😷🤢   بعدشم  حساسیت به عطرو این چیزا دارم  اونقدر عطسه میکنما  جونم بالا میاد😩😪🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

من همیشه تو کیفم اسپری و ابنبات دارم😆

منم همیشه ادامس معطرر😂😂تابحال نشده اما خب نگرانم همیشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

من مشکلم بو نیس، مام و اسپری و دوش روزانه رو دارممشکلم اون عرق کردنه هس که نمیشه لباس روشن پوشید☹️

بعد مثلا وقتی میبینن مرد ها زیر بغلشون از لباس مشخصه عرق کردن انگار هیچی نیست. ولی حس میکنم اگر برای خانما ببینن،چندششون میشه 

اینم دقیقا وسواس فکریه برای من🤣همیشه تاریک میپوشم

بلافاصله بعد حموم مام یا خاک مرداب میزنم

من رو بو خیلی حساسم هر کی بو بده بی تعارف و بی رودربایستی میگم بهش

چن روز پیش پیش دوسپسرم بودم گفتم همراهت ادکلن داری؟

گف اره عزیزم گفتم میدی بهم؟ دراورد میخاست بزنه بهم گفتم نه بده خودم میزنم داد بهم زدم ب خودش

اینجوری شد😐

گفتم چیه خب؟ بو میدی دارم عصبی میشم بعدم گذاشتم تو کیفش ادکلنشو😂

هر روز دوش میگیرم و لباسامو تعویض میکنم 

بعد لیف از شامپو بدن ک پوستمو خوشبو میکنه استفاده میکنم و صابون انتی باکتریال ک برا تعریقه  و از زاج و ضد تعریق لامینین هم استفاده میکنم البته زینک هم خوبه