2777
2789
طلاق بگیره بعدش چیکار کنه؟بدون اینکه یه ذره تلاش برای بهبودی بکنه فرتی طلاق بگیره بعدش که چی ،شاید ب ...

اکثرا براحتی میگن طلاق ولی من راه حل بهتر میخوام چون شوهرم نکات مثبت زیاد داره خانواده دوسته دست و دلباز اهل تفریح فقط بد مست ميکنه 

ای بابا.چرا تو خونه نمیخوره؟بجای جنگ و مرافه باهاش رفیق باش.تا حالا یاد ندارم همسرم بیرون از خونه بخ ...

حرام محرم و غیر محرم ندارع جوری رفتار نکنید انگار بقیه ماه ها عادیه 

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهر منم هر از گاهی با دوستاش میشینه میخوره .‌.جزو تفریحات مردا هست منم بهش گیر نمیدم

🤨😐

این الان جز تفریحه 

بزنی کبدت رو داغون کنی،نکروز کبدی بگیری،زمینه انواع و اقسام سرطان و سکته قلبی رو برای خودت فراهم کنی،شوهرت یه ام آر آی بره لوب پیشانی مغزش الان تحلیل رفته عین ام آر آی بیمارهای ام اس دار شده شک داری امتحان کن 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

دقیقا کلا حرامه ماه های دیگم

والا یجوری میگن انگار بقیه ماه ها مسئله نداره 

فقط محرم بی حرمتی هست فرقش اینه وگرنه کلا از بیخ حرامه چه محرم چه بقیه اش

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

والا یجوری میگن انگار بقیه ماه ها مسئله نداره فقط محرم بی حرمتی هست فرقش اینه وگرنه کلا از بیخ حرامه ...

خب همه که معتقد نیستن شاید یه عده حلال حروم نمیدونن یا یه دین دیگه دارن  ولی خب از منظر پزشکی هم ضرر داره و نباید استفاده کرد عین سیگار عین قلیون 

اکثرا براحتی میگن طلاق ولی من راه حل بهتر میخوام چون شوهرم نکات مثبت زیاد داره خانواده دوسته دست و د ...

طلاق راهکاره ولی واسه کسایی که آخر راهن عزیزم تلاش کن این مشکل همسرت حل بشه به خصوص که کلا ازش راضی هستی سر ی موضوع فقط به طلاق فکر نکن زندگیت به خاطر بچه هاتم که هست ارزش جنگیدن داره انشالله مشکلت حل میشه از ی مشاور کمک بگیر خیلی از اینایی که نسخه طلاق میپیچن تو زندگی خودشون راضی به طلاق نمیشن پس با عقل و درایت پیش برو خیره برات انشالله

ورش  دار ببرش یه ام آر آی مغزی ازش بگیرن بعد به متخصص مغز و اعصاب جلوی خودش نشون بده و به دکتر بگو این عکس مغز رو با یه آدمی که سالم و عادی هست مقایسه کنه و بهش توضیح بده قشرمخ کلا تحلیل رفته جلوی مغزش همون لوب پیشانی که مرکز تفکر و حافظه اس کم کار شده دقیقا عین کسایی شده که ام اس دارن بلکه بفهمه 

راه حل من اینه 

[QUOTE=386907  942]طلاق راهکاره ولی واسه کسایی که آخر راهن عزیزم تلاش کن این مشکل همسرت حل بشه به خصوص که کلا ازش راضی ...[/QUOTE]

ممنون عزیزم انشاا... تا جایی که بتونم بخاطر بچه هامم شده تلاشمو میکنم

مشروب خط قرمزه

ادم بی عقل و مست پدر خوبی هم نمیشه

تو عمرم کسی روم دست بلند نکرده غلط میکنه یکی بیاد بزنه

از دماغش در میارم و ادم نشه یه ثانیه از عمرم رو پاش تلف نمیکنم

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍 بنده شخص مردستیزی هستم بجز بابام، خصوصا مرد نینیسایتی so درخواست نده.