2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست

سلام عشقم سعی کن زیاد در دسترسش نباشی پسرا از دختر کنه و وابسته خوششون نمیاد استقلال داشته باشه باهاش صحبت میکنی از موفقیت هات از کارات بگو که مثلا امروز فلان ساعت میرم جایی که فکر نکنه یکسره آنلاینی از کاری که دوست داری از آینده ات بگو بهش که به چی علاقه داری سعی کن سوال ازش زیاد بپرسی نه دم به دقیقه هر از گاهی 

بعد ببین بیرون هم رفتید سعی کن به رفتارش دقت کنی ببین دست میده باهات یا میخواد خیلی نزدیک کنه خودشو باهات 

واینکه اگر زیاد من من میکنه من اینم من اونم بدون دروغگوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا اینجوری می‌کنیم ما🤐 من از طرف خوش میاد بعد یجوری رفتار می‌کنم که یارو فکر می‌کنم من ازش ب ...

وااای تو منی یا من توااام 😐🤦🏻‍♀️

من الان سه ساله تو این وضعیت گیر کردم 

نکن اذیت میشی بعدا... ببین چجوری پیام میدی پیاماش بلنده یا کوتاه

عه فک کردم میگین اون چطوری پیام میده 

خودمم کوتاه پیام میدم فقط میخوام ازش خبر داشته باشم

چه وضعیتی گیر کردی🥺

ما یه مدت کوتاهی باهم بودیم البته من هیچوقت اون رابطه رو رل و فلان ندونستم بیشتر دوستانه بودم باهاش ولی اون احساسی بود باهام ؛ من بچه بودم باهاش بد رفتاری میکردم و بی محل بودم کلا نسبت بهش خیلی سرد بودم اون ولی برعکس بود سعی میکرد یخ منو آب کنه تا رابطه خوبی داشته باشیم 🥲 خلاصه من عوض نشدم و اونم خسته شد کم کم فاصله گرفت و دیگه هیچ ارتباطی نبود بینمون ۳ سال از اون روزا میگذره ولی من هنوزم تو فکرشم این شبایی که میبینمش کلی بهم میریزم ولی اون اصلا اهمیتی نمیده انگار از اولشم هیچ احساسی نداشته و الکی بوده همه چی نمیدونم من چرا اینجوریم و اون بیخیال و راحته حتی پیگیرمم نشده با گذشت ۳ سال 🥲💔

ما یه مدت کوتاهی باهم بودیم البته من هیچوقت اون رابطه رو رل و فلان ندونستم بیشتر دوستانه بودم باهاش ...

ببین به کلمات جذب اعتقاد داری؟

اگه اره بگو بهت بگم احتمالا بالا جواب بگیری من خودم خیلی اینجوری جواب گرفتم