2777
2789
😂😂😅😅کلا حس خاصی بهش ندارم ولی خودش فیلمش رو معروفتر کرد ویو میلیونی گرفت خیلی هم خوشش میومد بعدش ...

اره از خداشه معروف بشه خب هر کاری حاضرن بکنن

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
استوریهای که گذاشت گفت مردها نر هستند و کلی فحش داد یکدفعه جوگیر شد سر اون بحثها شروع شدچند سال پیش ...

آیسانم‌ کلی به زنا فحش داده ولی همه دوسش دارن‌ 

تازه اسم قسمت خصوصی زنا هم افتاده دهنش هی داره تکرار میکنه و من حالم بهم میخوره 

به تو نمیرسه زمین خوردن منو جشن بگیری😉قوی تر از قبل برمیگردم🔥✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر اون استفاده ای که از اون فیلم پ.ور.ن کرد برای مشهور شدن

چتونه. الکی تهمت میزنین یارو فقط شبیهش بوده بهش شباهت داشته نه فیلمی دیدی نه چیزی فقط شایعه و تهمت پخش میکنین

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

آیسانم‌ کلی به زنا فحش داده ولی همه دوسش دارن‌ تازه اسم قسمت خصوصی زنا هم افتاده دهنش هی داره تکرار ...

دیگه متاسفانه این هستش تا گناهی توسط زن انجام نشه دیده نمیشه زن ستیزی 

ولی یک سوال از شما دارم ایا وجود انگلهایی مثل آیسان توجیه مناسبی برای رفتار های مدگل هستش؟؟

چتونه. الکی تهمت میزنین یارو فقط شبیهش بوده بهش شباهت داشته نه فیلمی دیدی نه چیزی فقط شایعه و تهمت پ ...

نه عزیز اون که شایعه بود بعد اومد یه ویدیو در بارش گرفت که کاورش جنجالی بود واسه همین بدشون اومد مردم 

من نظری در مورد ایشون ندادم عزیز اتفاقا خیلی هم دوسشون دارم