2777
2789
عنوان

زنگ زدم به دعانویسی میگه شوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم آخه نمیدونم که اینهمه جماعت انجام میدن نتیجه میگیرن بخدا منم طبق تعریف بقیه که نتیجه گرفته بو ...

ببینید اونا ی چیزای میگن ک شما دوس دارین بشنوین

وقتی کسی ی چیزی ب شما بگه ذهن شما ناخوداگاه میره سمت اون چون ذهنتون درگیر اون اتفاق میشه جذب میکنین اون اتفاق رو. دقیقا مثل قانون جذب ک هر چیزی رو ب خود تلقین کنین همون اتفاق برات میوفته

ببینید اونا ی چیزای میگن ک شما دوس دارین بشنوینوقتی کسی ی چیزی ب شما بگه ذهن شما ناخوداگاه میره سمت ...

پس شما به قانون جذب اعتقاد دارید ولی به اینجور چیزا نه 

والا 2 و نیم پول دادم طلسم بلقیص و خرسوار چیه نوشت برام از امروز تحویل گرفتم دعاها رم جابجا کردم هنوز اثری ندیدم توکل به خدا😁😁😁

پس این همه طلسم و دعا میگیرن الکیه یعنی کلا باور ندارید؟؟

همه شون چرت و پرت و دروغ اون درصدی هم که شانسی درست در میاد قانون احتمال که به هرحال سکه رو هوا بندازی یا سفید میاد یا سیاه اونم شانسی درست در میاد والا همش اخاذی

همه شون چرت و پرت و دروغ اون درصدی هم که شانسی درست در میاد قانون احتمال که به هرحال سکه رو هوا بندا ...

حالا از اونا گذشته مردی که زیاد بیرون نمیره احتمال خیانت تو بیرون براش هست ؟

پس شما به قانون جذب اعتقاد دارید ولی به اینجور چیزا نه والا 2 و نیم پول دادم طلسم بلقیص و خرسوار چیه ...

خیلی ساده ای

قانون جذب فرق داره

عرض کردم هر چیزی ب ذهنت تلقین کنی...

الان اون خانوم تو ذهن شما انداخته شوهرت...

شک نکن اونقد میگردی ی چیزی از شوهرت پیدا میکنی

خیلی ساده ایقانون جذب فرق دارهعرض کردم هر چیزی ب ذهنت تلقین کنی...الان اون خانوم تو ذهن شما انداخته ...

خیلی داغونم یه زمانی درست زمان کرونا آنقدر در مورد قانون جذب تحقیق کردم کتاب پادکست دوره الان حوصلم هیچی رو نمیکشه

پس شما به قانون جذب اعتقاد دارید ولی به اینجور چیزا نه والا 2 و نیم پول دادم طلسم بلقیص و خرسوار چیه ...

با دست خودت ۲ و نیم دادی زندگیتو خراب کنی

۵۰۰ ب من میدادی اون چیزای رو ک اون گفته من میگفتم حتی بیشتر از اون🤣🤣🤣

با دست خودت ۲ و نیم دادی زندگیتو خراب کنی۵۰۰ ب من میدادی اون چیزای رو ک اون گفته من میگفتم حتی بیشتر ...

یه چیزی میگید دیگع نمیدونید که چی میکشم به هر دری متوسل میشم

2790
2778
2791
2779
2792