2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 271 پست

چهل هفته و۲روزم شده زایمان نکردم وبچه۴کیلوو۷۰گرم شده امروزصبح رفتم سنوواس سلامت جنین،رفتم زایشگاه دوروزپیش گفتن بستری نمیکنیم تا۴۲هفته،حالاگفتم صبح برم یه بیمارستان دیگه بلکه بستری کنن میترسم وزن بچه بیشتربره بالا زایمان طبیعی  سخت تربشه،بچه پنجمم هست چارتابچم تو۳۸هفته زاییدم اونم بیشتریشون وزنش۳کیلوبوداذیت شدم خیلی،چه برسه بیمارستان دولتی با ماماهای بداخلاق،وکم تجربه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم زدم 😭تو عصبانیت با چاقو زدم تو دست خودم داداشم تو آی سی یو هست به خاطر خود کشی اصلا حال روحی خ ...

ای بابا الان چه تاثیری داره جز درد کشیدن و بدتر اعصابت خرد شدن انشالله به زودی برادرت بهتر بشه به خودت مسلط باش و توی این روزا برای سلامتیش دعا کن 

من قبلا شیشه ترشی تو دستم شکست انگشتم بخیه خورد چندسال گذشته هنوز گاهی جاش درد می گیره الان گفتی درد داره یاد اون موقع افتادم 

پیش میاد خب آدم‌نمیتونه همیشه قوی باشه ناراحتی ها جمع میشه جمع میشه یهو به خاطر یه موضوع کوچیک آدم ه ...

اخه موضوع اصلا كوچيكي نبود

واقعا احساس ميكنم از دين متنفر شدم كه به خاطرش از متعصباي خشك پست فطرت كلي فحش خوردم و بي احترامي شنيدم

خيلي دلم بد شكست

ای بابا الان چه تاثیری داره جز درد کشیدن و بدتر اعصابت خرد شدن انشالله به زودی برادرت بهتر بشه به خو ...

ممنون عزیزم 

الان که درد و دل کردم یکم آروم ترم 

تنها کسی که داشتم داداش کوجیکم بود اونم که اینطوری 😭

چیزیش بشه دق میکنم

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

با سه نفر توي سايت دعوا كردم،دارم گريه ميكنم

این چیزا گریه کردن نداره که عزیزم

بخاطر آدما تو دنیای واقعی هم نباید چشماتو اشکی کنی چه برسه به مجازی

آدما کلی حرف میزنن بخوای به همشون اهمیت بدی که داغون میشی پس اصلا بهشون فکر نکن چون این چیزا ارزش اینو نداره که بخواد فکرتو بهم بریزه♡

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

چهل هفته و۲روزم شده زایمان نکردم وبچه۴کیلوو۷۰گرم شده امروزصبح رفتم سنوواس سلامت جنین،رفتم زایشگاه دو ...

معمولا ۴۰ هفته بشه و زایمان نکنی سز میکنن  حتما پیگیر باش فامیل ما ۴۰ هفته و دو روز بود پزشکش گفت بیا سز وگرنه اتفاقی بیفته من مسولیت قبول نمی کنم ایشون هم طبیعی میخواست آخرم رفت سز کرد