2777
2789
اتفاقا دروغه فکر ادم خیلی میتونه کمک کنه اون انگیزس ولی قانون جذب اگه به امید اون باشی هیچی نمیشه

شاید دروغ باشه شایدم نه

ولی اینکه اگه اعتقاد داشته باشه 

میشه پس دروغ تاثیر گذاریه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دروغ نیست نشان از قدرت فکره

من وقتی 14سالم بود همه کتابا رو در این حوضه رو می خوندم دروه های استادای مختلف بهترین و پایه گذار ترین ها می دیدم ولی وقتی نتیجه ها به وجود اومد که عملم رو بیشتر کردم کلا ماه عسل همه این حرفا که میگن تصویر سازی کن و بنویس و فلان اینه که انگیزه یه وجود بیاد تا عمل انسان بیشتر بشه. وگرنه غول چراغ جادو و راه میانبر و.. همش شما هم ببخشید شعره.

من وقتی 14سالم بود همه کتابا رو در این حوضه رو می خوندم دروه های استادای مختلف بهترین و پایه گذار تر ...

من هیچ کتابی نخوندم در موردش 

اما تاثیرش رو خیلی دیدم 

فقطم چون اعتقاد داشتم بهش 

چیزی که ننوشتم فقط تو ذهنم مطمئن بودم

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

من هیچ کتابی نخوندم در موردش اما تاثیرش رو خیلی دیدم فقطم چون اعتقاد داشتم بهش چیزی که ننوشتم فقط تو ...

شما توهم زدی خیلیا توهم می زنن منم اولش توهم میزدم بعد که سنم رفت بالا فهمیدم جریان چیه البته شما سنت بالا هست ولی چه فایده به سن که نیست.

شما توهم زدی خیلیا توهم می زنن منم اولش توهم میزدم بعد که سنم رفت بالا فهمیدم جریان چیه البته شما سن ...

توهم به درد بخوریه 

وقتی توهم باعث میشه به هدفام برسم چرا ولش کنم

توهم به درد بخوریه وقتی توهم باعث میشه به هدفام برسم چرا ولش کنم

می دونم فضولیه و به من ربط نداره ولی میشه یه مثال بزنی مثلا به کدوم هدفت رسیدی؟ واقعا لطف می کنی بگی شاید منم ایمان بیارم 

می دونم فضولیه و به من ربط نداره ولی میشه یه مثال بزنی مثلا به کدوم هدفت رسیدی؟ واقعا لطف می کنی بگی ...

مثلا یبار داشتم با مامانم شوخی میکردم 

میگفتم آره خاستگارام صف بستن دمه در و فلان

اون موقع سنم کمتر بود 

خیلی عجیب دو ساعت بعدش زنگ زدن خاستگار برام اومد 

یا توی ی آزمونی شرکت کردم که هیچ مطالعه در موردش نداشتم

اون موقع بازم به شوخی به همه گفتم من حتما قبول میشم

هیچ کسی هم خبر نداشت من هیچی نخونده بودم 

اما خیلی ناباورانه قبول شدم 

مثلا یبار داشتم با مامانم شوخی میکردم میگفتم آره خاستگارام صف بستن دمه در و فلاناون موقع سنم کمتر بو ...

من فکر می کردم چیزی حالیت هست ولی هیچی نمی فهمی یه چیز تصادفی میگی موفقیت ؟ خود اون بنده خدایی که اینا رو یاد میده میگه شما نمی تونی تو قرعه کسی برنده شید😑وای وقتم بیخود تلف کردم.شما به قانون جذبت برس انشاالله یکی میاد می گرتت

من فکر می کردم چیزی حالیت هست ولی هیچی نمی فهمی یه چیز تصادفی میگی موفقیت ؟ خود اون بنده خدایی که ای ...

گوره تو گم کن😏

اگه میدونستم ی نر بی سر پایی جوابتم نمیدادم

تو آخه در حدی نیستی بخوای حالیت بشه 

مرتیکه بی جا و مکان اومده سایت زنا

توعم تو همین سایت بمون لیاقت

ی خانم رو که نداری حداقل از دور تماشاشون کن

نمیری از بی زنی

در ضمن اینو یادم رفت عرض کنم

ری دم تو وقتت😆

گوره تو گم کن😏 اگه میدونستم ی نر بی سر پایی جوابتم نمیدادم تو آخه در حدی نیستی بخوای حالیت بشه مرتی ...

مقصر اونایی هستن یه کارایی کردن که شما فکر می کنی یکی هم کلام شد می خواد شما رو... ولی این طور نیس هر کسی رو که... بعدش شما قانون گذاشتی اینجا مال زنا هست؟ والا منم تو بحث زنا دخالت نمی کنم این تاپیک هم در مورد زنا نبود.

مقصر اونایی هستن یه کارایی کردن که شما فکر می کنی یکی هم کلام شد می خواد شما رو... ولی این طور نیس ه ...

چی میگی زبون بسته 😂

برو گمشو توی آغُلت تخمتو بزار تو

جات اینجا نیست خروسا منتظرتن

😂😂خیلی خیلی ببخشید من اینجا اصلا بی ادبی نکردم ولی بار اولین بار میگم( ففط سرشو میدم بخوری)😂خیلی ...

الان نی نی یارو صدا میکنم توعم ی سره دیگشو بخوری 

ببینی گ خوردن چه طمعیه 

فقط ی سوالی پیش اومد شبی چند میگیری آخه شنیدم 

خیلی ناله کردی میخوای برات ژل روان کننده بگیرم خیلی اذیتی ؟

خیلی پسر باغیرتی هستی که با ک خودت نونتو درمیاری

@niniyar‍ 

نی نی یار مگه آشغال رو ۹ شب نمیزارن دمه در 

پس این چرا ۳ شب؟

الان نی نی یارو صدا میکنم توعم ی سره دیگشو بخوری ببینی گ خوردن چه طمعیه فقط ی سوالی پیش اومد شبی چند ...

من حرفمو زدم به اینجا هم نیازی ندارم اتفاقا کار خوبی می کنی اگه اکانتم مسدود شه ولی دلم خنک شد جواب متوهم مثل تو رو خوب دادم 😂دلمم خنک شد مزشو واسه بقیه حتما تعریف کن😂😂 خدافظ 

من حرفمو زدم به اینجا هم نیازی ندارم اتفاقا کار خوبی می کنی اگه اکانتم مسدود شه ولی دلم خنک شد جواب ...

اینجا هم به توی بی مغز احتیاجی نداره😂

آدم که از ری دنش حرف نمیزنه میزنه؟😂

میزارم واسه تو هم راز بمونه

متوهم اصلی تویی که فکر میکنی 

گ وه زدنام بهت جواب بوده😂 بدبخت هروئینی 

کمتر بکش کوچیک میشه همین هسته خرمایی رو 

هم که داری آب میشه آبرو برات نمی مونه

🤣بدو بدو برو تا معلومه نشده چه رنگی بهت ری دم

نه خیالت جمع ما مثل تو نیستیم اون کو هایی که دادیو 

واسه بقیه بگیم