2777
2789
عنوان

ای خدا چی میشد خاهر نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم دوس دارم سریع ازدواج کنه بره

قبل از اینکه بیام داخل تاپیک داشتم به خواهرم و رفتارش فکر میکردم 

اومدم نی نی سایت حالم عوض بشه بدتر شد 

ولی من با نظر بقیه مخالف ام که گفتن هیچی نگو 

حرف نزنت باعث میشه بدتر بشه هر چی گفت بدتر اش کن 

من کاملاً می‌فهمم چی میگی شایدم بدتر از تو باشه اوضاع ام هیچ جوره نمیتونم درست اش کنم مگه اینکه ازدواج کنه کمتر ببینمیش

بگو من خود واقعیمم ولی تو آدم دورویی هستی ک جلو بقیه باب دل طرفت رفتارمیکنی وپشت سر ودرنبودشون برعکسی یه موذیی هستی ک دومی نداری

بگو ب پوست سیاه وسفید نیست آدم پیش خدا روسفید باشه با دروغای رفتاریش دیگرانو فریب نده

اینارو پیش بابات وداداشت بهش بگو

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

سنش از تو کمتره؟

نه سنش از من بیشتر 

فکر کنم ۲۱یا ۲۲باشه ولی کاملا برعکس 

هیچ کاری نمیکنه داخل خونه یعنی کار نکردنش بهتر از کردن اشه 

مثلا مهمون میاد خونمون تا بخواد چای رو آماده کنه مهمون رفته آنقدر فس فس می‌کنه 

یا اینکه چون هیچ کاری انجام نمیده 

میگه من جارو میزنم بعد بخدا دو روز به بار جارو میزنه اتاق رو هم جارو نمیزنه 

بعدش منم مجبورم باید ظرف بشورم حداقل در روز 3 بار باید ظرف بشورم یه وعده غذا درست کنم حیاط و سرویس رو تمیز کنم 

نه سنش از من بیشتر فکر کنم ۲۱یا ۲۲باشه ولی کاملا برعکس هیچ کاری نمیکنه داخل خونه یعنی کار نکردنش بهت ...

یا اینکه جنس مخالف ببینه همه رو می‌فروشه 

بخدا خیلی دقت کردم پسر خاله هام یا پسر عمه هام یا فامیل های دیگه میان خونمون دیگه رفتار درست با ما نداره

مخصوصا من  همش میچسبه به اونا توی یه جمعی باشی اونا هم باشن باهاش حرف بزنی جوابت رو نمی‌ده 

فقط فقط توی یه جمع تخریبت می‌کنه هرچقدر هم بهش تذکر بدی فایده نداره 

منم برای جبران این حرکت اش توی جمعی که فقط خانواده خودم باشه خیلی خیلی قشنگ جوابش رو میدم ولی میگم توی یه جمع ای که غریبه هست مراعات کن ولی نمیفهمه

نه سنش از من بیشتر فکر کنم ۲۱یا ۲۲باشه ولی کاملا برعکس هیچ کاری نمیکنه داخل خونه یعنی کار نکردنش بهت ...

وای دقیقا خاهر منم همینه

اصن دس به سیاه و سفید نمیزنه

تا حالا به بهونه امتحانات کار نمیکرد الانم میگه خستم 

روزی ۱۴_۱۵ ساعت میخوابه،بقیه روز رو هم میره بیرون

همش هم دنبال جلب توجه از سمت خانم هایی هس ک پسر دارن

مثلا میره مسجد و جلوی اون خانما  خوب درمیاد

بهش میگم پس غرورت چی؟اونم میگه تو حسودی دوس نداری واسه من خاستگار بیاد

وای دقیقا خاهر منم همینهاصن دس به سیاه و سفید نمیزنهتا حالا به بهونه امتحانات کار نمیکرد الانم میگه ...

من که به معنای واقعی تو خونه روانی شدم 

چون نمیتونم تحمل کنم

من  یه پسری رو دوست داشتم ( اصلا عشقی در کار نبود کراش زده بودم) بعدش خواهرم همش ازم سوال می‌پرسید فلانی رو دوست داری؟ منم میخندیدم هیچی نمیگفتم گذشت و گذشت 

دقیقا متوجه شدم رفته پی وی اون پسره باهاش حرف زده 

میگه ما با هم رابطه نداریم فقط دوست ایم😑  

یا اینکه می‌ره پی وی همه ای پسر های فامیل رو چک می‌کنه. یه پسری  از فامیل های ما توی یه مراسمی فقط چند کلمه با من حرف زد چند بار هیچ اتفاق خاصی بین ما نیوفتاد 

خواهرم همش تو خونه می‌گفت دوست اش داری 😑

تازه اون روز فهمیدم با پیج فیک رفته پیج این پسر رو فالو کرده