عشقشکلات مدیر عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2933 عنوان خدانگهدار😞😭 | مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 20 پست سلام بچه ها.امشب توی سیاه ترین روزای زندگیم.توی اوج زمانیکه نیاز به معجزه خدا دارم میخوام از سایت برم و فقططططططط به خدا التماس کنم ازاین جهنمی که توش گیرکردم ودارم میسوزم نجاتم بده و معجزه وار زندگی مشترکم رو که فقط به یک تار مو بنده شایدم کامل قطع شده رو معجزه وارررر نجات بده وحاجتم رواکنه وقلبم آروم بگیره دوباره باعشقم سرزندگی خودمون برگردیم.لطفااااااا برام دعاکنید.ببخشید نمیتونم دیگه توضیح بدم دردم ومشکلاتم رو.اما ازتون خواهش میکنم امشب ازخدا برای خواهرتون حاجتش روبخواید وازخدا بخواید برام معجزه کنه.من توی این درد توی غم ازدست رفتن زندگیم میمیرم وتباه میشم.قلبم میمیره لطفااااااا دعاکنید که خدا عشقم رو.زندگی مشترکم روبهم برگردونه ومانع طلاقمون بشه.لطفاااااااامعجزه بخواید برام.وخداحافظ همگیتون.براتون دعامیکنم.شماهم دعام کنید.خدانگهدارتون.اینم آخرین تاپیک🖤 🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون 1404/04/12 | 23:47 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 24284 😭😭😭😭😭یعنی میشه؟دلخوشیم وقتیه همه چی درست بشه وباهمسرم آشتی کنیم وبرگردیم سرزندگیمون 😭 برات آیه الکرسی میخونم
maman_h02 عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 501 الان توی حرم امام رضامدعا نمیکنم هرچی به صلاحتهچون میدونم دلت میخواد که برگردین و طلاق نگیریناز ته دلم میخوام دوباره باهم باشین برین سر خونه زندگیتون حتی اگر به صلاحتون هم نیستاین آقا امروز واسطه بشه و به صلاحت بشه اونی که میخوای