2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاها رو‌تمییز میکردی

همون جاهایی ک تو هم تمیز کردی

منم یسری بچه خواهرشوهرم اومد خونمون روی مبل خراب کاری کرد بچه رو شستم لباسشو عوض کردم شانسم گفت مبلم کار داشت کاور رو شستم

بعد خواهرشوم خیلی پرو بود از هفته ی اول عروسیمون سه روز پشت سر هم تو ظهر بچش رو میفرستاد خونم دیگه اینکارو کرد نیاوردش خداروشکر 

خدایی این یه مورد دیگه واقعا همه حساسن

فرشام از رنگ و رو افتادن از بس شستم پارسال اون یکی بچه اومد پاهاش جیشی شد شستیم دو سه بار دیگه ام به بهانه های مختلف شستم الان دیگه جونی نداره مبلم نداریم همش از فرش استفاده میکنیم

فرشام از رنگ و رو افتادن از بس شستم پارسال اون یکی بچه اومد پاهاش جیشی شد شستیم دو سه بار دیگه ام به ...

کاور بکش رو فرشهات

منم خیلی حساسم رو تمیزی خونع مبلا رو کاور کردم فرشها رو هم روفرشی انداختم هر جا رو هم بتونم باید بپوشونم شوهرم اندازه ده تا بچه شلخته هس 

وای چقدر بد دفعه ی بعدی اومدن کم محلی کن تا دیگه نیان حتما تحویلشون میگیری ک میان

نه بابا من اصلا خونه شون نمیرن اینا در حد دوماه بگذره شاید بیان این سری با عمه جونشون اومدن مثل وحشن 

نه بابا من اصلا خونه شون نمیرن اینا در حد دوماه بگذره شاید بیان این سری با عمه جونشون اومدن مثل وحشن

خو زیاد تحویل نگیر در رو هم باز نکن بهونه بیار بگو سرم درد میکرد خواب بودم و کاش از قبل میگفتی لااقل بیدار میموندم