2777
2789
مگه سیم دوشاخ نداشت....مگه بدنه ی مینی واش ،مثل ماشین لباسشویی نیست..چون بدنش استیل یا آهنی نیست که ...

چرا داره و مثل لباسشویی هستش، ولی دو شاخ افتاده بود زمین بنظرم یکی دو قطره آب ریخته بود رو دو شاخ و کمی خیس شده بود که تا زدم به پریز، برق گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا داره و مثل لباسشویی هستش، ولی دو شاخ افتاده بود زمین بنظرم یکی دو قطره آب ریخته بود رو دو شاخ و ...

پس خودت ی کم بی احتیاطی کردی......حالا بخیر گذشت.....جونی انشاالله بزودی دوباره باردارشو....

من شکم اولم باردار بودم.(۵ ماهه)..با شوهرم رفتیم باغ....از اونطرف ی توله سگ کوچیک اومد پیچید دور پاهام...همینطور میرفتو میومد.....من فقط از اعماق وجودم جیغ میزدم....صدام تو کل باغ پیچید.....شوهرم برگشت گفت چیزی نیسته...ی توله سگ کوچیکه ماله باغه..بازیگوشه.... ولی دیگه من ترسیده بودم...برگشتیم خونه ،شب حالم بد شد خونریزی کردم ...بردن زایشگاه..بچم سقط شد...چند ماه بعد اون دوباره باردارشدم

پس خودت ی کم بی احتیاطی کردی......حالا بخیر گذشت.....جونی انشاالله بزودی دوباره باردارشو....من شکم ا ...

آره متاسفانه، آخه غیرممکن بود برق گرفتگی با این مینی واش، از کجا باید می دونستم چند قطره آب ریخته رو دوشاخه. 

وای شمام نازنازی هستیا، توله سگ ترس نداره که. البته بچه ای که عمرش به دنیا باشه از زیر سنگ هم سالم درمیاد

آره متاسفانه، آخه غیرممکن بود برق گرفتگی با این مینی واش، از کجا باید می دونستم چند قطره آب ریخته رو ...

من الانم از سگ میترسم....حتی اگه قلاده داشته باشه....صاحب داشته باشه...کلا میترسم...اتفاقا ناز نازی نیستم...پوستم کلفته😂😂😁😀