2777
2789
عنوان

من دیگه غلط کنم با مامانم برم جایی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 32 پست
😂😂من قبلا عین توبودم ولی خب گوش نمیدادم الان خداروشکر مامانم دیگه هیچی نمیگه دربا ه حجابو اینا الا ...

۱۸ سالته نامزد داریییی😂 وای دختر حتما خیلی خوشگلی زود داری شوهر می‌کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸ سالته نامزد داریییی😂 وای دختر حتما خیلی خوشگلی زود داری شوهر می‌کنی

نه باباااا کجا خوشگلم نمبدونم والا از نظر خودم که زیاد نه نظر بقیرو نمیدونم تعریف نمیکنم ولی خواستگار زیاد داشتم ولی خب از قبل بانامزدم باهم حرف میزدیم دوس داریم همو واسه همین دیگه قسمت این شد دیگه😂

نه باباااا کجا خوشگلم نمبدونم والا از نظر خودم که زیاد نه نظر بقیرو نمیدونم تعریف نمیکنم ولی خواستگا ...

قبل این کلا دوس نداشتم ازدواج کنم هرکی میومد حتا نمیزاشتم‌بیان خونه دیگه بعد اشنای با نامزدم نطرم عوض شد کلا😂

نه باباااا کجا خوشگلم نمبدونم والا از نظر خودم که زیاد نه نظر بقیرو نمیدونم تعریف نمیکنم ولی خواستگا ...

رمزت چی بود تا قبل ۱۸ کلی خواستگار داشتی ؟😂

والا ما تازه الان قیافمون یکم ازون حالت بلوغ و داغونی درومده 

رمزت چی بود تا قبل ۱۸ کلی خواستگار داشتی ؟😂والا ما تازه الان قیافمون یکم ازون حالت بلوغ و داغونی در ...

میگم خودم از خودم بدم میاد😂نمیدونم دیگه بقیه چجوری میبینن چجوری خوششون میاد😂

تو کسی تو دلت نیس

من راستش تا حالا از کسی اونجوری جدی خوشم نیومده اصن 

بعد خواستگارم ندارم دو سه سال پیش فقط یکی بود برا پسرش میخواست که خب بچه تر بودم دیگه 

تو فضا مجازیم خیلی نیسم بیرونم انچنان نمیرم اصلا کسی درخواست رل و ایناهم نمی‌ده 😂 خواستگارم که هیچ 

خیلی تباهم 😐😂

میگم خودم از خودم بدم میاد😂نمیدونم دیگه بقیه چجوری میبینن چجوری خوششون میاد😂

گفتی حجابت چطوره ؟ 

این حس طبیعیه آدم خودشو ممکنه یکم کم ببینه حتما زیبایی خاص خودتو داری ولی 

گفتی حجابت چطوره ؟ این حس طبیعیه آدم خودشو ممکنه یکم کم ببینه حتما زیبایی خاص خودتو داری ولی

با حجاب نیستم قبل نامزدم مانتوهام اندازه تیشرتام بود ولی خب از موقع دوستی باهاش دیگه نزاشت اونجوری بگردم مانتو یکم بلند تر میپوشم ولی بازم اونقدرام با حجاب نیستم