2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه مهربونم❤️

نی نی منم حدود ۴ماهه ولی عکس سونوم انقد واضح نیس🥹واس من دوتا دکتر یه سونو شکمی و یه واژینال گفتن پسره ۸۰درصد🥹😅

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

نی نی منم حدود ۴ماهه ولی عکس سونوم انقد واضح نیس🥹واس من دوتا دکتر یه سونو شکمی و یه واژینال گفتن پس ...

الهی سلامت باشه پسر گلمون،عزیزم انتی آزمایش دادی؟

به من گفت احتمالا دختره ولی بازم دقیق باید تو انومالی برم ولی دلم میخواد همون دختر کوچولو که گفت بمونه بازم هرچی صلاح خداست به جونم میشینه❤️

الهی سلامت باشه پسر گلمون،عزیزم انتی آزمایش دادی؟به من گفت احتمالا دختره ولی بازم دقیق باید تو انوما ...

فداتشم عزیزم انشالله دخترقشنگمون سلامت باشه،آره فداتشم من ان تی مرحله اولو رفتم فقط ک اینجوری گفتن و گفتن تو ماه های بالاتر بازم چک کن جنسیتو

آره واقعا انشالله ک سالم باشن هردوجنسیت نعمت وهدیه خداست🥹❤️ولی خیلی شنیدم ک همون اولین احتمالی ک میدن همونه تاحالا کسیو ندیدم خطا داشته باشه

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌