دوستان گلی که نسبت به شهرهای مختلف ابراز نظر میکنید
من خودم لرم
و تا به حال تبریز نرفتم
اما لهجه ترکا رو به شدت دوست دارم
و با تحقیقاتی که درمورد شهرهای مختلف انجام دادم بسیار متشخص هستن
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!
دقیقا منم لرم و تبریز امسال اگه بشه میرم شهر بسیار زیباییه
سوارشو🚌
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دقیقا منم لرم و تبریز امسال اگه بشه میرم شهر بسیار زیباییه
من کوردم همسرم تبریزی
واسه شهر من اومدن همیشه ی گاردی داره فک میکنه اونجا بد رفتار میکنن این درحالیه ک من میدونم چقدر خوبن ادماش.من اما تبریز باهاش رفتم اما یکروز اونجا بودیم ازم پرسید حاضری بیای اینجا زندگی کنی گفتم اره چرا ک نه من ب خوب بودن ادما ایمان دارم
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
من کوردم همسرم تبریزیواسه شهر من اومدن همیشه ی گاردی داره فک میکنه اونجا بد رفتار میکنن این درحالیه ...
وایی کردستان هواش عالیه
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️