2777
2789
عنوان

سرطان لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 20094 بازدید | 29 پست
اره خودمم سرچ کردم .بود.خیلی نگرانشم اینقدر گریه کردم الان گفتم اینجا بپرسم 

نگران نباش

اگه یه ذره ام مشکوک بود قطعا دکتر بررسی بیشتری میکرد.حالا برای اطمینان پیش به دکتر دیگه هم بره ولی سرطان نیست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرطان لگن داریم

من یکی از آشناهای دورمون داشت...همیشه دل درد داشت..دیگه خیلی زیاد شد..رفت دکتر سرطان لگن بود و دیر رسیده بود زده بود ب داخلیش کلا...کبد ، روده ، طحال و....

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

عزیزم ممکنه درد استخوان ساکروم و مفصل ساکروایلیاک باشه.خصوصا که میگید درد در بارداری هاشون شدت می گرفته.

بگید بره پیش به متخصص طب فیزیکی تا مطابق نظرشون براش  MRI  بنویسه.

چرا همیشه بدترین حالت به ذهنتون می رسه؟

انشالله که چیزی نیست.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عزیزم ممکنه درد استخوان ساکروم و مفصل ساکروایلیاک باشه.خصوصا که میگید درد در بارداری هاشون شدت می گر ...

ام ار ای رفته گفته التهاب استخوان لگنه  ولی بخاطر کاهش شدیدوزنش ناراحتیم

ام ار ای رفته گفته التهاب استخوان لگنه  ولی بخاطر کاهش شدیدوزنش ناراحتیم

بگید بررسی بیشتری انجام بده و حتما تحت نظر یه متخصص باشه تا خیالتون راحت بشه.

انشالله که مشکلی نیست.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
ممنون عزیزم .باید بره پیش ارتوپد؟

بستگی داره کاهش وزن به چه دلیلی باشه.

اگه مشکل از مفصل باشه بره پیش متخصص طب فیزیکی بهتره.

ولی اگه مشکل از مسائل دیگه باشه اطلاع ندارم عزیزم.

دوست عزیز سلام میتونی لطف کنی جواب بدی مشکل دوستتون چی بودمادرم به این مشکل دچاره و همه بشدت نگرانیم

سلام دوست گرامی ، امیدوارم خوب باشید، میشه از علائم این بیماری بگید؟ مادرتون درمان شدن؟  چطور متوجه شدید؟ من الان درد در ناحیه لگن دارم نگر انم؟ میشه راهنمایی کنید مشکل مادرتون و علائمشون چی بود؟ چکار کردید برای درمان؟