به نظر من کاش تک تاششو یه کم بزرگتر میگرفت یعنی سنگش بزرگتر بود انقدر شیک میشد. بغل تکتاش نباید انگشتر دیکه انداخت حالا شما هی بگید پشت حلقه هست و فرقی نداره ولی یجورایی به جشم میاد که یکی نیستن تکتاش به تنهایی خوبه... اسمشم که روشه دیگه. کاش اگه میتونه با شوهرش توافق کنه یواشکی اون تکتاششو بزرگتر کنه🙈
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
اخه خیلی بالا درمیاد ولی بقول شما بجای پشت حلقه میتونست تکتاش بزرگ بگیره پسم نمیگیرن که😕
اره دیگه بغل حلقه تکتاش انگشتر دیکه دست نمیکنن که حتی پشت حلقش حالا پشت حلقشو گرفت بده طلا فروشیا یه جوش بزنن به اون تکتاشش وصل شه بخدا جدا جدا دست کنه زشته😕
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
زیاد هم هزینه بالا نمیخواست یه کم فقط سنگش بزرگتر بود کافی بود ولی دیگه گرفته مباروش باشه اگه میخواد پشت حلقشو هم بگیره بده طلا فروشیا جوشش بزنن یکی شه تو دست جدا نشه