2777
2789
عنوان

حلقه نامزدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من کاش تک تاششو یه کم بزرگتر میگرفت یعنی سنگش بزرگتر بود انقدر شیک میشد. بغل تکتاش نباید انگشتر دیکه انداخت حالا شما هی بگید پشت حلقه هست و فرقی نداره ولی   یجورایی به جشم میاد که یکی نیستن تکتاش به تنهایی خوبه... اسمشم که روشه دیگه. کاش اگه میتونه با شوهرش توافق کنه یواشکی اون تکتاششو بزرگتر کنه🙈

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
به نظر من کاش تک تاششو یه کم بزرگتر میگرفت یعنی سنگش بزرگتر بود انقدر شیک میشد. بغل تکتاش نباید انگش ...

اخه خیلی بالا درمیاد ولی بقول شما بجای پشت حلقه میتونست تکتاش بزرگ بگیره پسم نمیگیرن که😕

اخه خیلی بالا درمیاد ولی بقول شما بجای پشت حلقه میتونست تکتاش بزرگ بگیره پسم نمیگیرن که😕

اره دیگه بغل حلقه تکتاش انگشتر دیکه دست نمیکنن که حتی پشت حلقش  حالا پشت حلقشو گرفت بده طلا فروشیا یه جوش بزنن به اون تکتاشش وصل شه بخدا جدا جدا دست کنه زشته😕

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

عیبی نداره حلقش تکی هم خیلی عالی و شیکه ، همین حلقه قیمتش چقدر شده؟ با پشتش چقدر درمیاد؟

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
سلام وقتتون بخیر بنظرمن تا وقت هس جونشو برداره و فرار کنه خودشو نجات بده😉😁

😁آره منم میگم بهش ولی بنظرت الان حرف میره تو کلش مگه ما حرف میرفت تو کلمون

زیاد هم هزینه بالا نمیخواست یه کم فقط سنگش بزرگتر بود کافی بود ولی دیگه گرفته مباروش باشه اگه میخواد پشت حلقشو هم بگیره بده طلا فروشیا جوشش بزنن یکی شه تو دست جدا نشه