2777
2789
عنوان

کسی اینجا بالای سی سال هست

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم حال ندارم

خدا هم در قران گفته روز قیامت میگیم خدایا اجازه بده فرصت بده برگردیم و عمل بهتر کنیم اما خدا اجازه نمیده چرا ؟

چون بارها مرگ دیگران و کوتاهی دستشون از دنیا رو دیدیم و از دست رفتن فرصتها اما درس نگرفتیم پس هر چی بگیم حرف الکیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من بیشتر درس میخوندم

خیلی خیلی خیلی بیشتر! (الان دانشجوی دکترا هستم. این حرف یه آدم بی سواد نیست)

و حتما برای قوی کردن زبانم دست دست نمیکردم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

اولش اصلا حرص نمی خوردم سر چیزای بیخودی و الکی آدم به یک سنی که می رسه می بینه هیچ چیز ارزش ناراحتی و حرص خوردن نداره بعدم شاید دوباره کنکور می دادم اون وقتا فکر می کردم دیره دیگه ولی واقعا هیچ وقت دیر نیست هرکاری فکر می کنی باید انجام بدی همون موقع انجام بده 

من خودم ۳۱ سالگی گواهینامه گرفتم . هرچی فکر میکنم که چه کار مهمی داشتم که نتونستم ۱۸ سالگی گواهی بگیرم به نتیجه نمی‌رسم . ۱۳ سال فاصله 🥲

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍