2777
2789
عنوان

کیا واسه خورش گوشت گوساله میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست

بنظرم گوسفندی اصلا برای خورشت خوب نیست همش استخونه .منم گوساله میگیرم برای خورشت.ولی چرخی گوسفند و گوساله میگیرم چرخ میکنم آبگوشت هم فقط گوسفندی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگن خیلی سرده

خب ادویه بیشتر بزنین 

گوشت گوسفند دنبه داره 

همه قسمتاش

ما برای آبگوشت گوشت گردن یا سردست گوسفند با دنبه میگیریم 

که من لب نمیزنم

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شتر از کجا میشه خریدکدام شهری

اکثر قصابی ها دارن 

من خودم اصفهانی ام

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

برای خورشتی گوساله میگیریم.

گوسفندی رو برای ابگوشت یا خوراک لوبیا ، چلوگوشت وگاهی قاطی پلویی‌ها مثل عدس پلو و... استفاده میکنم.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

اسی اره گوشت گوساله خیلی سرده . 

رون گوسفند بخری همش گوشت بهشه واسه خورشتی میشه و حتی ماهیچش واسه باقالی پلو با ماهیچه . 

اگه ادم پول داشته باشه گوسفندی بخره ولسه خورشت و ابگوشت گوشت شتر هم بخره چرخ کنه واسه گوشت چرخ کرده عالیه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

ما برای خورش فقط رون گوسفندی بدون استخون میخریم. گوشت چرخ شده گوساله میگیریم. گاهی با چرخ شده گوسفند قاطی میکنم برای کتلت ولی برای غذاهای دیگه مثل پیتزا یا ماکارونی همون گوساله چرخ شده خالی میزنم.