2777
2789
عنوان

از چه نذر یا دعایی سریع حاجت گرفتید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست
یعنی ذکر استغفرالله بگم؟

اره عزیزم..روزی۷۰باریا۱۰۰باراستغرالله ربی واتوب والیه...من ازذکریونسیه روزی۴۰۰بارتادوماه خیلی نتیجه گرفتم خیلیاااا..فقط یخورده طولانیه شایدخسته بشی ودرضمن عاشقش میشی..درکنارش زیارت عاشوراویاسین...روزی۲ساعت وقت میخواد

میشه ی بار از ته دلم برای منم بگید؟شاید با دعای شما ی فرجی شد😓

زنده باشین من هیچی نیستم چشم میگم

خودتون با اطمینان قلبی به بزرگی خدا بگین قشنگ تره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم..روزی۷۰باریا۱۰۰باراستغرالله ربی واتوب والیه...من ازذکریونسیه روزی۴۰۰بارتادوماه خیلی نتیجه ...

اهان که اینطور 

مرسی عزیزم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

از این ختم خیلی حاجت گرفتم 

پشت سرهم در یک روز خوانده شود 

به مدت 3 روز 

اول نیت

بعد یک مرتبه نادعلی 

یک مرتبه آیته الکرسی

یک مرتبه سوره حمد 

یک مرتبه سوره کوثر 

یک مرتبه سوره قدر  

100 مرتبه ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه 

100 مرتبه ذکر لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم 

100 تا صلوات هدیه به پیامبران اولوالعزم 

دوستان لطفأ برای سلامتیم یه دونه صلوات بفرستید 

لایکم کنید منم براتون آیته الکرسی میخونم 

ممنون 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

از این ختم خیلی حاجت گرفتم پشت سرهم در یک روز خوانده شود به مدت 3 روز اول نیتبعد یک مرتبه نادعلی یک ...

مرسی عزیزم 

برات ایه الکرسی خوندم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

مرسی عزیزم برات ایه الکرسی خوندم

قربونت گلم 

بابت آیته الکرسی ازت ممنونم ، 🙏❤️

منم برات میخونم 

اِن شاءالله حاجت روا بشی 🌷

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

قربونت گلم بابت آیته الکرسی ازت ممنونم ، 🙏❤️منم برات میخونم اِن شاءالله حاجت روا بشی 🌷

🙏🏻🙏🏻🤍