2777
2789
عنوان

کچل شدم(عکس)

205 بازدید | 18 پست

دیشب موهامو شونه نکردم صب شونه کردم برم حموم ی مشت مو گره خورده اومد پایین 

رفتم حموم اومدم از پشت موهام عکس انداختم انگار کچل شدم

بنظرتون چیکار کنم

منم ریزش مو دارم 🫠 دکتر رفتم کلی ازمایش فرستاد ک بدون بیمه خیلی میشه و بیخیال شدم 💔🤧

ببخشید که یه زمانی فکر میکردم با تلاش کردن میتونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید. باران ک شدی مپرس این خانه کیست سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست باران ک شدی پیاله هارا نشمار جام و قدح و کاسه و پیمانه یکیست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چقد شد

بالای ۵ ت 

ببخشید که یه زمانی فکر میکردم با تلاش کردن میتونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید. باران ک شدی مپرس این خانه کیست سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست باران ک شدی پیاله هارا نشمار جام و قدح و کاسه و پیمانه یکیست

منم ریزش مو دارم 🫠 دکتر رفتم کلی ازمایش فرستاد ک بدون بیمه خیلی میشه و بیخیال شدم 💔🤧

من بخاطر کمخونی یمدت موهام افتضاح میریخت نمیدونستم ، ازمایش دادم اهن خوردم الان خداروشکر بهتر شده

🤍🌱