2777
2789
عنوان

از شنبه😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که کسی نیومد انگار خار دارن تاپیکامشما شرکت نکن اگه دوست نداری❤️❤️😘😘

خار نداره موضوع چرتیه که کسی نمیاد خب تصمیم گرفتی ما چی بگیم 

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

خار نداره موضوع چرتیه که کسی نمیاد خب تصمیم گرفتی ما چی بگیم

اگه چرته خب نیا، برو تو همون تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر! 

اتفاقا تاپیک مفیدیه شاید یکی دیگه این مشکلو داشته باشه بخواد استفاده کنه‌... زورتون که نکردن.

اگه چرته خب نیا، برو تو همون تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر! اتفاقا تاپیک مفیدیه شاید یکی دیگه این مشکل ...

تاپیک خوب زیاد هست جز مادر شوهر خواهر شوهر 

میتونم بپرسم چه تاپیک مفیدیه؟تصمیم گرفتی اژ گوشی استفاده نکنی یه تایم مشخص کردی انتظار داری چی بگن بهت؟اصلا این تاپیک جواب نداره

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

مرسی واقعا لطف کردید ممنون😘

قربونت گلم از همین امروز شروع کن قرارم نیست یه روزه موفق بشی کم کم که شروع کنی بعد عادتت میشه یعنی همه ش میگی عه برم سریالم ببینم عه برم کتابم بخونم عه فلان کارم مونده بعد کم کم اولویت آخرت میشه همین گوشی

قربونت گلم از همین امروز شروع کن قرارم نیست یه روزه موفق بشی کم کم که شروع کنی بعد عادتت میشه یعنی ه ...

مرسی واقعا خیلی لطف کردید امیدوارم به هرچی میخواد برسید😘

پس غر نرنمیگم بیا یه چیزی میگی میگم نیا یه چیزی میگیوات د فازملت کله صبح رد میدن🤣

خواستم مشغله ذهنیتو برات حل کنم که چرا نمیان تاپیکت و موضوعش بی ربطه و جوابی نداره 😘

مرسی واقعا خیلی لطف کردید امیدوارم به هرچی میخواد برسید😘

همچنین عزیزم در مورد کمال گراییت هم باید بگم هیچ چیز یا هیچ کسی تو دنیا کامل نیست باید اینو تو ذهنت داشته باشی قرار نیست همه چی اونجوری که دلت میخواد پیش بره من خودم تجربه کمال گرایی داشتم به مرور حس سرخوردگی و افسردگی  بهت دست میده همه ش میگی نمیتونی نمیشه بعد حتی جرات شروع کاری هم به خودت نمیدی چون از قبل تهشو میخونی،پس میگی یا باید صد باشه یا صفر برای همین هیچ چیز برات لذت بخش نیست،وقتی کاری شروع میکنی به جای اینکه به تهش نگاه کنی به این نگاه کن که چقدر بهت آرامش میده و میتونی ازش لذت ببری و مطمئن باش تو کاری که ازش لذت میبری بیشتر میتونی موفق باشی و به تهش برسی تا کاری که همه ش به تهش نگاه میکنی،یه مثال برات میزنم،مثلا قراره از ۵ طبقه پله بری بالا،اگه همه ش به این فکر کنی که اوه تا من برسم اونجا پا نمیمونه برام وسطاش کم میاری و به نفس نفس میافتی اما اگه اصلا به این موضوع فکر نکنی و سعی کنی مثلا سرتو با دیدن منظره بیرون از پنجره یا اصلا به اینکه میخوای بری پیش کی و چی بگی و چیکار کنی همه رو اون پله ها رو راحت و بدون دردسر پشت سر میذاری

همچنین عزیزم در مورد کمال گراییت هم باید بگم هیچ چیز یا هیچ کسی تو دنیا کامل نیست باید اینو تو ذهنت ...

وای چقد خوب صحبت میکنید🤩 انگیزه گرفتم چقد انرژی مثبتی شما🤩