2777
2789
من منظورم منطقه ۳ بود،حالا به نظرت تراز کل هشت هزار رتبه ۱۳ هزار رو میده؟

از سیزده هزار بهتر میده چون پارسال رتبه ها افتضاح بود 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بآلای ۹۰۰۰ احتمالا البته واسه شهرای خوب شما اگه تراز کنکورتو زیاد کنی خیلی بهتره چون ممکنه رادیو هم ...

ای وای چقدر زیاد بالای ۹۰۰۰ که میشه پزشکی باهاش آورد، راستش من به پرستاری و مامایی و تغذیه هم راضی ام ولی نمیدونم با این تراز میشه یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای چقدر زیاد بالای ۹۰۰۰ که میشه پزشکی باهاش آورد، راستش من به پرستاری و مامایی و تغذیه هم راضی ا ...

بله میشه آزاد شهرای خوب احتمالا ولی تلاش خودتو بکن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ای وای چقدر زیاد بالای ۹۰۰۰ که میشه پزشکی باهاش آورد، راستش من به پرستاری و مامایی و تغذیه هم راضی ا ...

اره دیگه فیزیو و رادیو و بینایی اصلا آزادم ندارن 

پارسال واقعا افتضاح بود فک کنم سال ۴۰۲ با تراز کل ۸۶۰۰ رتبه ۴۵۰۰ منطقه ۳ داده بود

آره امسال به خوبی ۴۰۲ نیست ولی به بدی ۴۰۳ هم نیست

والا منطقه ما شهر بومی ما شهریه پرداز هم داره ،مشهد که بومی مون هست غ انتفاعی هم داره

چه عجیب تغذیه غ انتفاعی هم داره آخه من پارسال فقط مال تهران رو زدم 

یادم نیس حتما خودم خواستم فقط تهران باشه