2821
2789
اعععع خیلی بد دادن؟خداروشکر مال پارسالم هسترفتم از سنجش اینجوری میادباید امروز دوباره تلاش کنم از ما ...

افتضاااح بود خیلی خیلی

خداروشکر .

اره الان بری بهتره چون صبح راحت تر باز میشه معمولا

آدمهایی که دوستشون داری، تا وقتی خودشون بقیه نشن، نمیفهمن چقدر برای بقیه دست نیافتنی ای!شاید رفتارم تلخ باشه ولی خب، شکلات تلخم #طرفدارای خودشو داره🎀️عاشق لحن حرف زدنم تو عصبانیتم؛ انرژی زنانه صفر، قدرت تخریب صد🎀💅🏻️‏-از دختر چشم ابرو مشکی کمر باریک انتظار اخلاق نبایدداشت. هی میبوسمت میذارمت کنار میای میگی یه بوس دیگه 💋 :)‏️

افتضاااح بود خیلی خیلیخداروشکر .اره الان بری بهتره چون صبح راحت تر باز میشه معمولا

وای شت اینجوری میگی نمیتونم برم نگاه کنم استرس گرفتم😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای شت اینجوری میگی نمیتونم برم نگاه کنم استرس گرفتم😂

😐😂برو دیگه سیو ک داری

تراز معدل پارسالت چن بود

آدمهایی که دوستشون داری، تا وقتی خودشون بقیه نشن، نمیفهمن چقدر برای بقیه دست نیافتنی ای!شاید رفتارم تلخ باشه ولی خب، شکلات تلخم #طرفدارای خودشو داره🎀️عاشق لحن حرف زدنم تو عصبانیتم؛ انرژی زنانه صفر، قدرت تخریب صد🎀💅🏻️‏-از دختر چشم ابرو مشکی کمر باریک انتظار اخلاق نبایدداشت. هی میبوسمت میذارمت کنار میای میگی یه بوس دیگه 💋 :)‏️

😐😂برو دیگه سیو ک داریتراز معدل پارسالت چن بود

ریده بودم بیا بازش نکنیم😍😂

به ۹۰۰۰ نرسیده بود نزدیکش بود

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ریده بودم بیا بازش نکنیم😍😂به ۹۰۰۰ نرسیده بود نزدیکش بود

نزدیک ۹۰۰۰ کجا ریدس😐

من پارسال ۷۱۰۰شد تراز معدلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز