پس دزدکی از خانواده کنار عمه جان میکشی😁😂چون تازه شروع کردی عادت نداری حالت بد میشه گلم
نه به خدا بابام میدونه مامانم همینطور اما همچین چیزی بودنش تو خونه ما حکمش از مواد سنگین تره 🤣🤣 پدر مادرم نمیکشن اما خب من بهشون گفتم که تفریحی اونام گفتن باشه
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭
18 سالمه از هفته پیش بکوب مهمان داشتیم 3 دفعه کشیدم عمه جانم گنگستری بیده 😂
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭
پس همه ات مثل منه که هرروز میکشه😂😂با خودش قلیون آورده خونتون؟
بله شبیه به شما هستند میگه دیگه عادت کردم نه خونه ما نیاورده من از تهران رفتم شهرستان خونه پدربزرگم