2777
2789
عنوان

بیاید نظرتونو راجب این بگید (عکس)🥺🥺🥺📸📸📸🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲🤍🐢نه دورت بگردم واقعیت بهم گفتی عشقم این چه حرفیه هق گناه داشتی واقعا چقدر سر کاریمون میزارن نام ...

امیدوارم ماله من خراب بوده باشه ، ماله تو سالم 🥹💖

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بخدا یدونه سفارش دادم برا داداشم از همینا فقط چسبی نبود از اونا که به اینه میندازن فک کنم دیده باشی ...

مثل تسبیح شبرنگاس؟ اونارو ما میچسبوندیم به لامپ یه دقیقه بعد خونه رو تاریک میکردیم اولش نورش زیاد بود به مرور کم میشد 

خدانکنه😘حالا نور هم نداد اشکالی ندارهمهم اینه هر وقت چشمت بهشون خورد حالت خوب بشه😍

🥺🤍فداتشم قلبم مرسی عزیزم راست میگی اینم حرفیه مرسی عشقم 

😂🤣🤍فقط همین کافیه که هر دختر غریبه ای از دوستان خانوادگی خانواده همسرم داخل ماشینش نشستن بفهمنننننن ی سگ پاچه گیر داره این پسر که اگه نزدیک این پسر شدن قراره از هفت جای سامورایی جر بخورن همین کافیهههعع

مثل تسبیح شبرنگاس؟ اونارو ما میچسبوندیم به لامپ یه دقیقه بعد خونه رو تاریک میکردیم اولش نورش زیاد بو ...

🥲🥲🥲🥲🤍🤍🤍لعنت به این زندگی تف به این زندگی لعنت به این خرید های مجازی

🥺🤍فداتشم قلبم مرسی عزیزم راست میگی اینم حرفیه مرسی عشقم 😂🤣🤍فقط همین کافیه که هر دختر غریبه ای ا ...

وااای😂😂😂😂

خوش به حال اون پسر که همچنین عشقی داره

عشقتون پایدار عزیز دلم😍😍

گلم برو داخل ترب بنویس (روو داشبوردی ست بیمکس ورزشکار) بعد روش سرچ بکنی انواع اقسام مدل هاشو میاره ه ...

چ بامزه ندیده بودم 

ب شادی باشه 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

مثل تسبیح شبرنگاس؟ اونارو ما میچسبوندیم به لامپ یه دقیقه بعد خونه رو تاریک میکردیم اولش نورش زیاد بو ...

از همینا که اسی عکسش و گذاشته هس دقیقا همینه فقط ماله من اویزیه نه چسبی 

ماله شما از اینا بود؟ این مدل و امتحان نکردیم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

🥺🤍من دور تو بگردم خانوم خانوما تو چقدر مهربونی

فداتشم عزیزمی خدانکنه🫶🏻💖

از همینا که اسی عکسش و گذاشته هس دقیقا همینه فقط ماله من اویزیه نه چسبی ماله شما از اینا بود؟ این مد ...

نه من تسبیح شبرنگارو گفتم شما امتحان کن ببین احتمالا اینا هم همینن

نه من تسبیح شبرنگارو گفتم شما امتحان کن ببین احتمالا اینا هم همینن

امتحلن می کنم مرسی💐

2790
2778
2791
2779
2792