2777
2789

من ۴ ماه موقع کرونا ملبورن بودم انگلیسی رو به اندازه B2 بلدم چطور نمره نهایی این درس رو گرفتم ۱۵ آخه یعنی چی واقعا ببنید چقدر آموزش و پرورششون داغونه که کسی که بلده هم نمیتونه نمره بیاره😑💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اما ماهم 18 ساله ایران زندگی کردیم ولی نمره ادبیات از زبان و عربی کمتر شد

دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

من دارم جدی میگم عزیزم واقعا متوجه نمیشم چه وضع نمره دادنه من کم کم باید ۱۸ میشدم دیگه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

خب تو خارج بودی

منم ایران بودم ولی نمره فارسیم ۲۰ نمیشد😂😂😂

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

واقعا قانع شدم😂😂

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

من دارم جدی میگم عزیزم واقعا متوجه نمیشم چه وضع نمره دادنه من کم کم باید ۱۸ میشدم دیگه

منم جدی گفتم

اگه پاسخنامه رو چک کردی و مطمینی بهت کم دادن اعتراض بزن اما اگه ب ادعای زبان بلدیته ک باید بهت 18 بدن پس اعتراض نزن