2777
2789
نه دیگه دوتا چرا اشتباهه همون سه تاهم اگه کسی  کامل بتونه حمایتشون کنه در عین حالم اعصاب اروم ...

هیچکس اعصاب اروم نداره ۳تا بچه یا حتی همون ۲تا به بچه ظلم میشه اتفاقا.چون از پسش برنمیایم‌.البته بستگی داره به نوع بزرگ کردن بچه.وشرایط زندگی.

اره خوبه دختر ادم خواهر داشته باشه. اما خب همین یکیشم که داری خداروشکر کن. منکه هرجا دختر بچه میدیدم ...

قربون خدا برم که همچین لطفی بهم کرده از وفتی فهمیدم سومی پسره دخترم یه جوره دیگه برام عزیز شده. خدا ایشالله قسمت همه بکنه دختر چراغه خونه س

من کاربر قدیمی ام. دوباره باردار شدم هوس نی نی سایت کردم:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم😓 عیب نداره بعضی وقتا میبینی همین دوتا پسر برات از صدتا دختر بهترن. تو همین نی نی سایت نگاه ک ...

نميدونم واااااالا چي بگم خيلي احساس تنهايي ميكنم من خواهر ندارم فاصله سنيم با مامانم زياده و اصلا رابطه ي نزديك و راحتي باهاش ندارم دلم خوش بود خدا بهم دختر ميده كه نداد بدتربن روزاي زندگيمو سپري ميكنم به خاطر موجودي كه ناخواسته داره وارد اين دنيا ميشه كاش هيچ وقت براي دومي اقدام نميكردم😔😔😔😔😔

خوب منم دوست نداشتم دو تا پسر داشته باشم ولي چه كنم؟؟؟؟دومي رو فقط و فقط به اميد دختر آوردم وگرنه به ...

به خدا اینده دچار مشکل میشن بچه ها با این تورم با این همه اعصابای داغون تو دنیایی که هیچیش معلوم نیست.نمیدونم والا.بازم صلاحه خودته.همه چیز به خودت وشوهرت وشرایط زندگیت بستگی داره

اوووف ایول زبان فارسی 😜😜

دخی تو مگه طرفدار تک فرزندی نبودی؟😊😆

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
نميدونم واااااالا چي بگم خيلي احساس تنهايي ميكنم من خواهر ندارم فاصله سنيم با مامانم زياده و اصلا را ...

عزیزم ناراحت نباش. دو ساله دیگه تحت نظر دکتر و با توکل به خدا اقدام کن ایشالله به آرزوت میرسی. نکنه خدایی نکرده ناشکری کنی

من کاربر قدیمی ام. دوباره باردار شدم هوس نی نی سایت کردم:))
شوهرت راضیه؟ از پسشون بر میایین؟

سوالتون جالبه اینکه از پسشدن برمیام.من پسر دومن رو وقتی زایمان کردم ک پسر اولم هنوز یازده ماهش تمام نشده بود.البته پسر دومم رو دوسه روز اول ماه نهم بارداریم زایمان کردم.وبچه اولم همممممش مریض بود ودکتر وبیمارستان.خدا میدونه چیا کشیدم.شوهرم واسه بچه خیلی خوبه فقط بدبختی وقتش خیلیییی کمه ولی واسه زن خیلی خوب نیس.همیشه بامن دعوا داش چرامث افسرده هایی اصلا نمیگفت ک بابا این زن دوتا بچه تویه سال زایمان کرده.ولی من بچه دوس دارم خیلی سختمه ومیترسم ولی حداقلللل سومی رو حتما میارم البته اگه خدا بخواد وبده.

به خدا اینده دچار مشکل میشن بچه ها با این تورم با این همه اعصابای داغون تو دنیایی که هیچیش معلوم نیس ...

نه عزيزم من اصلا به سومي فكر نميكنم همين دومي رو هم به شدت پشيمونم فقط ميخواستم نظرات مختلف رو بدونم

عزیزم ناراحت نباش. دو ساله دیگه تحت نظر دکتر و با توکل به خدا اقدام کن ایشالله به آرزوت میرسی. نکنه ...

نا شكري نميكنم ولي همين دوتا از سرمم زياديه خدا اگه ميخواست ميداد

چون دیوانه وار عاشق دخترم. بچه دومو فقط به عشق این میخوام بیارم که دختر باشه

آخی نگو نینی تو دلت ناراحت میشه

منم نی نیم پسره دلم میخواد از دو جنس داشته باشم. ایشالا بچه بعدیامون دخترن داداش بزرگه مواظبشونه🤗🤗🤗🤗🤗🤗