2777
2789

من ب شخصه اصلااااا دیگه اعصاب بچه ندارم 

شایددددد ده سال دیگه یه روزی هوس بچه کردم یکی میارم ولی بازم دختر یا پسر شد مهم نیس 

چ بهتر که دختر شه ولی بیشتر سلامت باشن

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
نه واقعا ۳تا بچه رو چطوری میتونی اداره کنی بزرگ کنی تربیت کنی خرج بدی؟ وسالم هم باشن تو این دوره زمو ...

خوب منم دوست نداشتم دو تا پسر داشته باشم ولي چه كنم؟؟؟؟دومي رو فقط و فقط به اميد دختر آوردم وگرنه به همون تك فرزندي اكتفا ميكردم اگر دختر بود😔😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه پسر دارم دوست دارم دومی هم پسر شه،چون فقط و فقط بخاطره پسرم قصد بارداری مجدد دارم و برای همین فک میکنم دو تا برادر بیشتر به درد هم میخورن

ولی جناب همسر میگه نهههه فقط دختر!

خوب منم دوست نداشتم دو تا پسر داشته باشم ولي چه كنم؟؟؟؟دومي رو فقط و فقط به اميد دختر آوردم وگرنه به ...

عزیزم😓

عیب نداره بعضی وقتا میبینی همین دوتا پسر برات از صدتا دختر بهترن. تو همین نی نی سایت نگاه کن اکثرا شوهراشونو که ول میکنن عین کش تمبون(تنبون) بدو بدو میرن خونه مامانشون 😁😁

چند وقت پیشا هم یکی یه نظرسنجی گذاشته بود که بین خانواده و شوهرتون کیو انتخاب میکنید اگه یه روزی مجبور بشید. یعنی اکثر خانما گفتن شوهرمون . 

تو دلم گفتم بیا اینم دختر😒حالا اگه مردا بودن همه میگفتن خانوادمون

اصلا جنس خاصی برام مهم نبوده و نیست

الان پسر باردارم ، دو تا بیشتر نمیخوام

بعدیش اصلا برام مهم نیست دختر باشه یا پسر

فقط شب و روز به خدا التماس میکنم بچه های سالم بهم بده، همین!

البته اینو میدونم که دختر همدم مادره و عروس هیچوقت مثل دخترم نمیشه ولی جنس بچه هامو سپردم به خود خدا

شاید صلاح نمیدونه فلان جنسو داشته باشم

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤