2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره تقریبا همینه الان ی سوال دیگه دارمبنظرت مامان م منو در نظر داره برای پسرش یا نه؟م اصلا منو ندیده ...

حس بدی ندارن بت ب نظرم ب مرور زمان ممکنه زیر نظرم بگیرتت اما مطمئن نیسم جور بشه یا ن اخه یکمی مانع داره 

پسره هم اگه تقریبا بلنده و چاقم نی حدودا پوست روشنی داره و تیپ های رسمی طور داره ببینتت از نظرش گوگولی و با نمکی 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)

خوشش میاد بپوشی ولی اگه نپوشی هم بهت گیر نمیده در کل فکر نمیکنم شکاک باشه اما ی کم عقاید خاصی داره و ...

وایییی دقیقا بیین حسش به من واقعیه ؟ من می‌خوام امروز بپوشم میترسم بگه حرفشو رو هوا زدم 

حس بدی ندارن بت ب نظرم ب مرور زمان ممکنه زیر نظرم بگیرتت اما مطمئن نیسم جور بشه یا ن اخه یکمی مانع د ...

امروز همو میبینیم ؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

حسش چیه؟کسای دیگه هم هستن؟کی دیدار داریم ؟کی تموم میشه ارتباطمون؟

خوبه 

اره هستن اما نه جدی 

دیدارم یکمی تاخیر داره 

ب نظرم بحث و اینا هس دست خودتونه تموم کردن یا نکردن 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)

حس بدی ندارن بت ب نظرم ب مرور زمان ممکنه زیر نظرم بگیرتت اما مطمئن نیسم جور بشه یا ن اخه یکمی مانع د ...

وایی پشمامم چیزای پسره رو گفتی خودشه😂

اون مانع ممکنه رفع بشه؟ یا مثلا اون مانع چی میتونه باشه؟

بعد بنظررت اگه خود م منو ببینه مد نظرش هستم یا نه؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز