2777
2789
عنوان

نذر شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 47 پست
اتفاقا میگن نذر شیر برای علی اصغر خیلی حاجت میده.شیر پاستوریزه کوچیک بگیرین ببرین بدین به بچهای هیات

من همسرم سر کار میره بهش شیر پا کتی کو جیک میدن 

واین الان ۳۰ داخل یخچال دارم 

در کنارش کیک چیزی هم بزارم 

لنظرتون خوبه یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو این گرما؟؟

شبا گرمه؟؟ ساعت یازده شب کجا گرمه

البته ما شمال غربی هستیم شبا خیلی خنک باد خنک میاد

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

من همسرم سر کار میره بهش شیر پا کتی کو جیک میدن واین الان ۳۰ داخل یخچال دارم در کنارش کیک چیزی هم بز ...

اگه شهرتون خنکه خوبه ویفر رنگارنگ یا شیرین عسل یا شکلات بده هم کنارش خوبه گلم ندرت قبول باشه 

ببخشید این نذر قبل از حاجت روا باید بریم یا بعد از حاحت روا ؟؟

برای بعد از حاجت روایی هست اینطور که من دیدم تو اینستا

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اگه شهرتون خنکه خوبه ویفر رنگارنگ یا شیرین عسل یا شکلات بده هم کنارش خوبه گلم ندرت قبول باشه

فدات عزیز 

نیخوام بددن اینکه همسرم بفهمه بدم بتظرتون مستحاب میشع 

خودش گیره داده عاشورا نذر بدیم 

شبا گرمه؟؟ ساعت یازده شب کجا گرمهالبته ما شمال غربی هستیم شبا خیلی خنک باد خنک میاد

در کل تو تابستون چیز خنک بهتره 

ما سمت جنوبیم کلن جهنمه 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز