2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییییی عاشقشم خیلیییییی دوسش دارم البته مال مامان خودمو . مدل های دیگه دلمه رو اصلا دوست ندارم  فقط دلمه برگ انگور مزه جون میده 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

میشه یگی بگه دقیقا چطوری درس کنم .مواد بپزم بریزم داخل برک . برگ بچینم داخل قابلمه آب بریزم؟چیا بریزم ؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خیلی خوشمزس خصوصا با رب انار

میشه روش پختت بهم بگی مرسی

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

میشه روش پختت بهم بگی مرسی

برنج نیم پز با لپه با عدس با مرغ با گوشت پخته مخلوط میکنی برگ هام آبکش میکنی سرد ک شد می‌ریزی وسط برگ میپیچی میزاری داخل قابلمه رب انار بهش اضافه میکنی میزاری دم حالت دم کشیدن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

[QUOTE=386674169] برنج نیم پز با لپه با عدس با مرغ با گوشت پخته مخلوط میکنی برگ هام آبکش میکنی سرد ک شد می‌ریزی ...[/QUOTE

برگ چیدم قابلمه. بهش رب انار میزنم آب جی نریزم؟اگ اره چقد؟

[QUOTE=386674169] برنج نیم پز با لپه با عدس با مرغ با گوشت پخته مخلوط میکنی برگ هام آبکش میکنی سرد ک ...

رب انار با قاتی کن بریز روشون 

اینکه چقدر رب بریزی بستگی ب خودت داره ترش دوست داری یا ملس 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید