2777
2789
عنوان

اگه قبول نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست
الان متوجه منظورت نشدم چه بدشانسی آوردی؟ اگه خیلی اذیتی برو دکتر شاید با قرص ضد اضطراب بهتر بشی

نمیدونم امادگیم صددرصده ولی سر کنکور حالم بد میشه

دکترم رفتم.. فایده نذاشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از همین الان بگم کنکور هم ندی تعهدی پزشکی میاری با اینکه نمی‌دونم کنکورت چه وضعیتیه

کی میگه گلم؟ با معدل 18 کی پزشکی میاره؟؟؟

با میانگین 50 هم رتبم 4 5 هزار میشه

من از فروردین 403 دارم ی سره میخونم هر کی جای من بود رتبه اش زیر هزار میشد برای 20 خونده بودم شدم 18 ...

درک میکنم 

منم همینطور ، خیلی کتاب هام رو خوندم ولی خب اخرش شدم ۱۷‌ و خورده ای 

باز خوبه ۱۸ ، نگاه کن 

شکر گذار باش ، خوب بود ۸ میشدی یا ۱ میشدی ؟؟

اینکه به خودت سرخود بگیری ، مثل اینکه تلاش هات رو نادیده گرفتی 

خدا کمک کنه واقعا. پشت موندن سخته؟؟؟ حس میکنم طاقت نمیارم

من امسال درگیر یه سری مشکلات بودم اقلا درس نخوندم دیگه خانوادم هم گفتن اگه قبول نشدی بمون پشت کنکور و موافقت کردن 

نه خودت سخت نگیری سخت نیست 

کی میگه گلم؟ با معدل 18 کی پزشکی میاره؟؟؟با میانگین 50 هم رتبم 4 5 هزار میشه

عزیز من اگه ی سرچ تو تلگرام و گوگل کنی کاملا متوجهی رتبت بدون شک ب پزشکی میخوره

نمیفهمم چرا انقد زود و بدون هیچ علم و تحقیقی میرین تو فاز افسردگی و کاش بمیرم و من شب  و روز زحمت کشیدم همه زحمت کشیدن

آخرش چیشد🥰🌹؟ قبول شدین؟

من بار سوم که ازمون دادم

رشته ای که دل بخواه بود قبول شدم.

ما دخترا واسمون راحتتره.

پسرا سخته ،چون باید برن سربازی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من بار سوم که ازمون دادمرشته ای که دل بخواه بود قبول شدم.ما دخترا واسمون راحتتره.پسرا سخته ،چون باید ...

موفق باشی عزیزم افرین.میشه بهت درخاست بدم یکم باهام صحبت کنی؟

عزیز من اگه ی سرچ تو تلگرام و گوگل کنی کاملا متوجهی رتبت بدون شک ب پزشکی میخورهنمیفهمم چرا انقد زود ...

ینی واقعا میشه؟؟؟نمیدونم خدا کنه 

ینی برای کنکور دوم بخونم؟؟

موفق باشی عزیزم افرین.میشه بهت درخاست بدم یکم باهام صحبت کنی؟

بله گلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.