بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه سری ها هستن مثلا از قبل سال ۹۰ اینجان . یا مثلا تاپیک زدن سال ۱۳۹۲ درباره بچه شون . مثلا سوال پرسیدن درباره شیر خشک بچه شون . این تاپیک ها رو دیدن خیلی لذت داره. حتما الان برای خودش آقا شده یا یه دخترِ خوش قد و بالا شده😘😘😘😘
عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
بعدش دیگه دوران اعتراضات نتا خراب بود برگشتم، تا همین الان 😁چند بارم کاربری هام تعلیق شد
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
از دهه هشتاد سر میزدم اوایل نود هم عضو شدم پیگیری نکردم الان یادم نیست با چی عضو شدم بعد دیگه اواسط دهه نود از یکی دو تا سایت زده شدم اومدم نی نی سایت عضو شدم تو یه سایتی شاخ شده بودم دیگه نمیخواستم بیشتر برم